Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zastanawiam się , czy umiejętności Ali wynikają z jej indywidualnych predyspozycji , czy też widoczny jest tu wpływ żłobka? Zapewne obie te rzeczy tylko , która bardziej?
),otwiera szufladke na proszek,beben sam zamknie,wyjmi ciuchy,podaje do rozwieszania,mówe że np to jego skarpetki,a to mamy bluzka.
wyjmuje garnki na gotowanie ,ma swój ulubiony na parówkę,wkłada rzeczy do lodówki,sciera kurze swoją chusteczką mokrą...Tom tez mi we wszystkim chce pomagać, cokolwiek chce zrobic sama, to musze to po cichu ;-) wystarczy ze otworze pralke czy zmywarke i stoi obok i pomaga, tzn wyjmuje pranie do misko i potem pomaga wieszać, albo wyjmuje koszyk ze sztućcami i wklada mi je do szufladki w kuchni.Dziewczyny jakie Wasze dzieci mają obowiązki? Nie bierzcie mnie tak bardzo serio i poważnie , ale to już chyba pora na pewne nawyki.
Antka zadaniem jest m.in odniesienie swoich brudnych rzeczy di prania. Bajkę oglądamy tylko wtedy , gdy klocki są pozbierane .To dotyczy rowniez spaceru. Pomaga wkładać i rozwieszać pranie , zanosi naczynia na stół.Oczywiście mu w tym pomagam i daję przykład , ale zależy mi na tym żeby nie miał dwóch lewych rąk i był nieporadnym synem mamuśki
Gajka przeszła na etap "dlaczego?" dziś zapytała tak 4 razy, a spędziłam z nią dopiero 2 godziny :-)