Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
(nie wiem czemu nie do kibelka jak facet, przeciez mamy podstawkę
jutro sprobujemy bo...) otoz za każdym razem ja z OLim sikalismy, tzn ja trzymalam sprzęt itd. Ale dzis Oli mowił mama sio sio sio i co robił.......sikał sam. A ze do brodzika trzeba troszkę się pupką do przodu zgiąc OLi sikał po kafekach i nozkach. Wieczorem znowu mama sio sio, wiec powiedzialam zeby wziął "siuraka" w rączki i Oli sikał jak prawdziwy facet. Trzymał sobie siusiaka i sikał. Boże!!!!!!! Co za widok, myslalam ze się posikam!!!

Mama to mnie uspokoiłaś , bo spotkałam jedną mamę , która była oburzona jak mogę kazać dwulatkowi wytrzeć podłogę , na którą wcześniej wylał wodę, albo czyścić blat pomazany kredkami
Mama to mnie uspokoiłaś , bo spotkałam jedną mamę , która była oburzona jak mogę kazać dwulatkowi wytrzeć podłogę , na którą wcześniej wylał wodę, albo czyścić blat pomazany kredkami

no i ogólne pomaganie przy porządkach - np myje ze mną okna, odkurza, ściera kurze, zamiata. No i ogólnie takie moje kochane "przynieś, podaj, pozamiataj"
póki mogę to wykorzystuję, niedługo zacznie się buntować