reklama
Elżbietka
mother of two sons&angel
całe szcescie że próby poczęcia są taaaaaaaaaaaaaaaakie przyjemne

A
Agnezzz
Gość
Dorka. zrobilam jak kazalas
zobacze czy mi sie sprawdzi ;D
Elżbietka
mother of two sons&angel
nie wiem co z tym majem, bo u mnie też jakoś dziwny ten cykl. tempetaurka mi zwariowała, śluz też gdzieś wybył (tzn jest, ale nie taki jak trzeba, jest trochę rozciągliwy, ale mętno biały
)
i wogóle jakaś poddenerwowana jestem, żęby nie powiedziec momentami wściekła (mój biedny mąż musi to znosić)
na napiecie przedmiesiączkowe jeszcze za wcześnie.
i na dodatek mam jakies mrowienie w piersiach, co mnie jeszcze dodatkowo denerwuje

i wogóle jakaś poddenerwowana jestem, żęby nie powiedziec momentami wściekła (mój biedny mąż musi to znosić)
na napiecie przedmiesiączkowe jeszcze za wcześnie.
i na dodatek mam jakies mrowienie w piersiach, co mnie jeszcze dodatkowo denerwuje
A
Agnezzz
Gość
oj a jaka ja drazliwa dzis jestem...wszystko i wszyscy mnie wkurzaja...czyzby to juz napiecia ???
Elżbietka
mother of two sons&angel
to tak jak ja.
a może to cos innego, albo ktos inny daje znać o sobie???

a może to cos innego, albo ktos inny daje znać o sobie???
reklama
Dziś była moja kumpelka..o której wspominałam już.. Jest w 6-tym miesiacu ciąży..Przytyła tylko 3 kg

...ale fajnie wygląda!
Wspominała jak to u niej było..
Pojechałysmy na sylwestra..spóźniała sie...ale to zmiana klimatu itd..Regularnie od trzech miesiecy zaopatrywała sie w testy..nic..nic..nic..i teraz robiac kolejny..nie spodziewała sie wcale..wyjątkowo..wręcz ..sadziła, ze to święta..wyjazdy..itd ..a tu
..niespodzianka
Kazdej tak życze!!!!
Wspominała jak to u niej było..
Pojechałysmy na sylwestra..spóźniała sie...ale to zmiana klimatu itd..Regularnie od trzech miesiecy zaopatrywała sie w testy..nic..nic..nic..i teraz robiac kolejny..nie spodziewała sie wcale..wyjątkowo..wręcz ..sadziła, ze to święta..wyjazdy..itd ..a tu
Kazdej tak życze!!!!