reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

zaczynam starania...

Przy takiej częstotliwości to już żadna gimnastyka nie jest potrzebna! ;) Wyczynowcy!!! :laugh:

reklama
Oj dziweczyny coraz na tu więcej! Obyśmy szybko przeniosły się na forum marcowych mam!

Margolis popieram twoje zdanie ;D Może Bóg nam już wkrótce pobłogosławi :) Czego z głębi serduszka życzę Wam i samej sobie :-*

A ja Wam tego z całego serduszka życze;)!
Dodeczko..ja tez sie narazie wstrzymuje..musimy..no, ale mam nadzieję, ze jak zaczna sie konkretne strzaly..to celne:)..jak u Gosika:)

Miłej niedzieli!Buziaczki!

No ale bym miała prezent na urodzinki jakbym została mamusią wtedy ;D ;D ;D Hi :)
Oj dziewczyny ja wierzę że przynajmniej trzy z nas (na dobry początek) zafasolkują już niedługo a reszta szybciutko dołączy... tak więc strzały muszą być jak najbardziej celne ;D No Dorka chyba żadna z nas by się nie obraziła jakby okazało się że jest w stanie błogosławionym od dwóch tygodni :D
Fajnie tak doznać takiego zaskoczenia ;D Nie myśłisz narazie o dzidziusiu a tu boooom Ono już się zadomowiło pod serduszkiem :)
Troszkę odczekam i DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI ;D ;D ;D

Podobnie mysle..narazie z mezem nie staraliśmy się o dzidziusia..ale tak ..myślimy..by zacząć starania..albo popróbować juz w czerwcu..bądz ..już intensywnie od wrzesnia:)

Nie mogę doczekać się lipca! Szkoda że już nie moge zacząć starań. Na razie nawet musimy uważać. Jakie to dziwne dla mnie... przecież tak bardzo pragnę Maleństwa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę maluszków pod serduszkiem!

HEJ Ayek rybko co to za lek Duphaston cosik mi świta ale oświeć mnie.Mialam doła ale juz go zasypałam,wstrętna @ działa ,no i niech idzie precz!!!!! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

reklama
Ines lipiec to już naprawdę strasznie blisko...tylko pomyśl, zleci zanim zdążysz się zorientować. Powodzenia :)

Do góry