reklama
Vitall - Doda
Fanka BB :)
Margolis popieram twoje zdanie ;D Może Bóg nam już wkrótce pobłogosławi
Czego z głębi serduszka życzę Wam i samej sobie :-*
Elżbietka
mother of two sons&angel
no wlasnie, ajtez chce do tego klubu marcowych mamusiek 
Vitall - Doda
Fanka BB :)
No ale bym miała prezent na urodzinki jakbym została mamusią wtedy ;D ;D ;D Hi 
Oj dziewczyny ja wierzę że przynajmniej trzy z nas (na dobry początek) zafasolkują już niedługo a reszta szybciutko dołączy... tak więc strzały muszą być jak najbardziej celne ;D No Dorka chyba żadna z nas by się nie obraziła jakby okazało się że jest w stanie błogosławionym od dwóch tygodni
Fajnie tak doznać takiego zaskoczenia ;D Nie myśłisz narazie o dzidziusiu a tu boooom Ono już się zadomowiło pod serduszkiem
Troszkę odczekam i DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI ;D ;D ;D
Oj dziewczyny ja wierzę że przynajmniej trzy z nas (na dobry początek) zafasolkują już niedługo a reszta szybciutko dołączy... tak więc strzały muszą być jak najbardziej celne ;D No Dorka chyba żadna z nas by się nie obraziła jakby okazało się że jest w stanie błogosławionym od dwóch tygodni
Fajnie tak doznać takiego zaskoczenia ;D Nie myśłisz narazie o dzidziusiu a tu boooom Ono już się zadomowiło pod serduszkiem
Troszkę odczekam i DO BOJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HI ;D ;D ;D
Nie mogę doczekać się lipca! Szkoda że już nie moge zacząć starań. Na razie nawet musimy uważać. Jakie to dziwne dla mnie... przecież tak bardzo pragnę Maleństwa...
Pozdrawiam serdecznie i życzę maluszków pod serduszkiem!
Pozdrawiam serdecznie i życzę maluszków pod serduszkiem!
reklama
A
Agnezzz
Gość
Ines lipiec to już naprawdę strasznie blisko...tylko pomyśl, zleci zanim zdążysz się zorientować. Powodzenia