• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Agnes, Roszpunka - wzielam urlop żeby byc ten jeden tydzien dalej to ciąża pewniejsza...w sode pójde do gina i poprosze o l4, ale obowiazki i tak juz przekazałam.

Nadrobiłam was i normlanie juz nie wiem co odpisac bo nie pamietam :rofl2:

reklama
witam wieczorową porą:)

malami
ten hotel to na takim wygwizdowie, że się nie dziwię, że mieliście problem z podjazdami, ale cieszę się że pobyt się udał. Fajnie tak się zrelaksować:tak:
katy ja chyba gdzieś czytałam, że skok po owulacji wcale nie musi być na następny dzień. Czasami to dłużej trwa więc trzymam kciuki!!! I bierz lepiej tą lutkę. Trzeba naturze czasami pomóc. A masz tabletki czy globulki??

bobo
mnie dziś też tak głowa boli, że aż mi niedobrze… ale jak często tak przy bólu głowy mam więc nic dziwnego w tym się nie doszukuję. Normalnie rozwaliłaś mnie z tą pastą, ale się uśmiałam, nie wiedziałam o co ci chodzi?? I to ja powinnam testować 13 ale nie wiem czy wytrzymam??

agnes jak tylko możesz i chcesz to idź na l4

lorelain co ci powiedzieli?? I jak długo tam pracujesz??

ja bym chciała pracować najdłużej jak tylko się da. Akurat lubię swoją pracę:-D

ostatnio cały czas mam jakieś dziwne sytuacje... wczoraj byłam z koleżanką w drogerii i akurat coś szukałyśmy koło testów ciążowych i ona do mnie mówi: haha ciekawe kiedy one mi się przydadzą:) a ja tylko no ciekawe:happy2: a dzisiaj w pracy znowu kolega mi powiedział drugi dzień z rzędu że ładnie wyglądam i ta sama koleżanka mówi do mnie "jakaś łuna z ciebie bije" :-) mąż się ze mnie śmieje, że w ogóle zwracam uwagę na takie rzeczy ale ja sobie myślę, że jeżeli okaże się, że jestem w ciąży to nawet zabawne sytuację.

Jane - dużo by opowiadać, ale generalnie jakies gratilacje z zachwytem to to nie były...wręcz mialam ochotę uciekać z płaczem :confused2: .... pracuje tam 1,5 roku .... ja czuje ze tym razem Ci sie uda :tak:

Lorelain dobrze zrobilas, dobro kruszynki jest najwazniejsze:tak:
Ilonka chyba tym zdjeciem malej niuni w opasce podrzucilas kolejny pomysl Zzagubionej na nastepna czesc garderoby Nadii :-)
Mnie tez zmoglo spansko i mialam godzinna sjeste :-)

Jane ja juz od dzisiaj wlasnie wzielam lutke i mam pod jezyk ;-)

Lorelain, nie martw się kochana pracą. I tak nie chcesz tam wracać po ciąży. Idź na to L4, odpoczywaj, ciesz się maleństwem i Matim! Reszta nieważna. Będziesz sadzić kwiatki na balkonie i pić ze mną soczki owocowe;-)

jane, wykresik obiecujący. trzymam kciukasy:tak: może ta łuna rzeczywiście fasolkowa:tak:

Ostatnia edycja:
ja to się tylko strasznie boje że cos bedzie źle ... lepiej sie czuje, dzis mnie mało muliło :( ... jakbym żygała dalej niż widze to przynajamniej bylabym spokojna że sie wszystko ładnie rozwija

lorelain to szkoda, że taka reakcja była. Ja sobie zdaję sprawę, że to jest dla pracodawcy komplikacja ale powinien zrozumieć bo jego też ktoś urodził, sam pewnie też ma dzieci. Ciekawe jak by się czuł jakby ktoś jego żonę albo córkę tak potraktował. Nie wiem co tam dokładnie u Ciebie było. Jeżeli to tylko brak entuzjazmu to i tak nie jest najgorzej. Ja znam firmy w których dziewczyny muszą się w kolejce ustawiać na ciąże!!!!!!! Współczuję
Ja mam nadzieję, że u mnie z tym nie będzie problemu. Ja mam zespół złożony z samych kobiet i moją przełożoną też jest kobieta (bezdzietna singielka) ale myślę że będzie ok. Ja tam pracuję już prawie 3,5 roku więc i tak mogłabym już dawno na macierzyńskim siedzieć... szczególnie, że zaczęłam tam pracować 2 tygodnie po ślubie:))

katy no to teraz tylko nie świrować (za bardzo) i na fasolkę czekać:tak:

Też nie rzygałam a wszystko jest dobrze. Pamiętaj, że każda ciąża jest inna!!!! Jak będziesz siedziała w domu i odpoczywała to wszystko będzie ok! Powiedz że twoja ciąża jest zagrożona. Nawet jeśli coś nie daj boże miałoby się stać to chyba w pracy zrozumieją, że od początku było takie niebezpieczeństwo. Nie martw się. Ani się obejrzysz a 1 trymestr minie i będziesz spokojna.

Jane zaciskam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&
Lori nie ma co sie przejmować. praca stresująca a dzidzia ważniejsze a poza tym kochana czy ja rzygam ?????? NIE, a maleństwo sobie ślicznie rosnie i daje mi znaki ze istnieje i ma sie dobrze, u Ciebie tez tak bedzie, bedziesz dupka wiec bedzie dobrze :) precz złe myśli !!!!!!!!!!!

Ciekawostka, przeglądam sobie kalendarz ciązy i Jaś zobaczył ten obrazek iiiiiiiiiiiiiii................. 14-weeks-pregnant.jpg mówi ze tam jest dzidziuś iiii.......... niebo wiec pytam sie gdzie on widzi niebo to mi pokazuje na pępowinę dzieci są niesamowite !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D

reklama
ilonka, ładnie to powiedział. W sumie coś w tym jest :-D Zanim dzidzia nie wyjdzie to jest trochę tutaj a trochę gdzie indziej;-):-D:-D:-D

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry