witam wieczorową porą

malami ten hotel to na takim wygwizdowie, że się nie dziwię, że mieliście problem z podjazdami, ale cieszę się że pobyt się udał. Fajnie tak się zrelaksować
katy ja chyba gdzieś czytałam, że skok po owulacji wcale nie musi być na następny dzień. Czasami to dłużej trwa więc trzymam kciuki!!! I bierz lepiej tą lutkę. Trzeba naturze czasami pomóc. A masz tabletki czy globulki??
bobo mnie dziś też tak głowa boli, że aż mi niedobrze… ale jak często tak przy bólu głowy mam więc nic dziwnego w tym się nie doszukuję. Normalnie rozwaliłaś mnie z tą pastą, ale się uśmiałam, nie wiedziałam o co ci chodzi?? I to ja powinnam testować 13 ale nie wiem czy wytrzymam??
agnes jak tylko możesz i chcesz to idź na l4
lorelain co ci powiedzieli?? I jak długo tam pracujesz??
ja bym chciała pracować najdłużej jak tylko się da. Akurat lubię swoją pracę
ostatnio cały czas mam jakieś dziwne sytuacje... wczoraj byłam z koleżanką w drogerii i akurat coś szukałyśmy koło testów ciążowych i ona do mnie mówi: haha ciekawe kiedy one mi się przydadzą

a ja tylko no ciekawe

a dzisiaj w pracy znowu kolega mi powiedział drugi dzień z rzędu że ładnie wyglądam i ta sama koleżanka mówi do mnie "jakaś łuna z ciebie bije" :-) mąż się ze mnie śmieje, że w ogóle zwracam uwagę na takie rzeczy ale ja sobie myślę, że jeżeli okaże się, że jestem w ciąży to nawet zabawne sytuację.