• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

reklama
Lori nic sie nie stanie przeciez, nie wolno tak ciągle mysleć !!!!!!!!!!!!!!!!! Też to przechodziłam i wiem ze to nic fajnego, wiec prosze nie martwi sie bo dzidzia bedzie to odczuwać. stać to sie może przez Twój stres w pracy a jak bedziesz w domciu to juz bedzie inaczej, bedziesz miec wiecej czasu dla Matiego przede wszytskim, a praca to praca, sama mówiłaś ze po porodzie nie chcesz tam wracać, zobaczysz bedzie dobrze, !!!!!!!!!!!! tylko prosze nie mysl ze coś sie stanie itd !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pozytywne myslenie najważniejsze, a samosugestia tez robi swoje pamiętaj !!!!!!!!!!!!!!!!

Wiem ilonka,wiem, hihihi. Dobre skojarzenia ma Jasiu;-):-D
Lorelain
, też się panicznie bałam. Ilonka pamięta jak panikowałam i ryczałam za każdym razem jak przeczytałam że ktoś stracił fasolkę. Do rzeczy: bierzesz dupka, jesteś pod opieką lekarza, nie masz żadnych krwawień, boleści ani nic w tym stylu. Nie ma żadnych złych oznak. Rzygać wcale nie musisz, to nic nie znaczy. Cycochy mogą raz boleć, raz nie!! PROSZĘ SIĘ NIE MARTWIĆ!!!!​Wszystko jest dobrze!!!!
Już po 9 tygodniu jest bezpieczniej więc już ci tak dużo nie zostało.

Jane nie mam zamiaru swirowac tym razem ale niech to przeziebienie mija bo sie nie dlugo nie rusze..tylko wcinam :zawstydzona/y:
lorelain odganiaj te zle mysli;-).....przeciez wiesz ze organizm roznie reaguje na ciaze...na poczatku mialas jazdy ale teraz sie troszke uspokoilo chociaz to tez nie jest powiaedziane ze caly czas tak bedzie ....organizm to jedna wielka zagadka :tak:

poczytałam młodemu Shreka i jak tylko doszłam do smoka to juz spał :rofl2:
Macie racje...musze myslec pozytywnie ale to na prawde ciezko...eh dzisiaj mialam dobijajacy dzien

Ilonka - jaką bierzesz dawkę luteiny?

katy mi się też chce jeść:wściekła/y: to przez tech cholerne mrozy...
lorelain wiem że to tak łatwo powiedzieć ale nie stresuj się. Będzie dobrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry