• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

ja bede karmic do 6 mies. ale pozniej zaczne mrozic mleczko bo ogladalam mamo to ja i lekarz mowil ze dobrze nadmiar mrozic wtedy mozna karmic jeszcze przez kolejne pol roku tyle mleczko moze byc zamrozone:-):-)

anisiaj po czasie moga sie pojawic kreski bo w tescie nadal zachodza reakcje chemiczne dlatego jezeli pisze ze po 10 min test nie wazny i po tym czasie cos sie pojawia trza przyjac ze nie wazny a jezeli podejrzewasz cos to powtorzyc za 2 dni

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
wiola , ja wymiotowałam i z Jasiem i z aniołkiem, i jak widać nie zawsze sie wymiotuje jak jest dobrze czy źle, każda ciąża inna i ja sama sie przekonałam o tym teraz :) Czuję sie wyśmienicie , tryskam energią , brak wymiotów od początku ( prócz jednego incydentu przy przebieraniu Jasia) a jednak wszystko idzie ku dobremu :)
daj znac po wizycie :)
Lori, ja kurcze strasznie chciałam karmić ale miałam tak mało pokarmu ze jaś nie przybierał na wadzę w ogólę wiec musiałam dokarmiać i tak mi pokarm zanikł po 2 miesiącach , strasznie ubolewałam ale wiem ze zrobiłam wszystko aby miec pokarm, nie miałam to trudno nie pochlastam sie z tego powodu, ale mąz bardzo naciskał aby nadal karmiła mimo ze nie miałam, bo to dla Jasia najlepsze, ale ***** prawda tak naprawde, jede karmią długo i dzieci choruja i na odwrót , licze ze teraz bedzie inaczej, ze chociaz przez pare miesiecy bedzie maluch na cycu a potem moze przejsc na sztuczne, i ja tam bede miec mocno w d.... ze wszędzie nacisk na karmienie itd , jak nie bede miec to kurcze nie powiesze sie z tego powodu :-p :-D choć pewnie maz bedzie znów naciskac ehhhhhh :baffled: no ale to tak samo jakbym jemu dała dziecko do cyca i niech sobie karmi jak nie ma czym, wiec teraz taka głupia nie bede :-D

anisiaj a co mamy gratulowac pocichutku ????????:) mnie tez nie wyszła nigdy druga nawet po paru dniach hehe :) czyli moze coś na rzeczy jest :)

zagubiona leci CI 25 tydzien :))))))))))))))))) mam nadzieje ze mimo wszystko sie nie stresujesz !!!!!!!!!! bedzie dobrze :)

ilona24 - no właśnie chyba nic z tego, dziewczyny na innych forach piszą, że tak bywa. cóż, zrobię w piątek betę i będę spokojna. bo w sumie okresu nie mam, a powinnam mieć teoretycznie 6.02, praktycznie mogę znowu go dostać za 2 miesiące :(

Ilona-napewno dam znać,tak się zastanawiam bo mam zamiar zacząć sie strać o baby dopiero po wizycie u dentysty chce przed ciążą usunąć sobie ząb.Tylko nie wiem czy nie trace czasu....bo to nie jest tak pstryk w palce i już jest sie w ciąży,może powinnam chociaż wczesniej próbować?:sorry2:Jak myslicie?A co do czekania na okres to ja będąc w ciąży z Nastką miałam @ do 2 miesiąca ciąży

ilonka narazie jestem spokojna hehe bynajmniej staram sie ale przyznam sie bez bicia ze latam non stop i sprawdzam czy krwi nie ma hehe pocieszam sie tym ze zostalo mi do porodu tyle tyg ile ty teraz jestes w ciazy hihi

wiolka teraz ciaza nie jest przeszkoda u dentysty tylko trza uprzedzic ze moze cos byc wiec ja bym nie zwlekal

ilona - nie dziękuję :) póki co tylko fantazjuję, ale to już mój trzeci w tym cyklu test, który po jakimś czasie pokazuje drugą kreskę i każdy innej firmy. Jestem jakimś medycznym dziwakiem i pewnie ciąży tam nie ma, ale cuda na kiju są ;)

WieciE co dziewczyny, a ja sie zmartwilam, wlasnie zdalam sobie sprawe, ze przeszly mi wszystkie objawy ciazy :( piersi mnie juz nie bola jak je dotykam, nie sa juz nawet nabrzmiale, nie jestem senna ani zmeczona, nie pobolewa mnie podbrzusze...
Dziwnie sie czuje...

anisiaj mi sie ostatnio pojawiala taka kreska na 3 testach ktore zrobilam i w ciazy nie bylam a krecha pojawiala sie wlasnie po jakims czasie. z tego co pamietam malami tez miala cos z testami a w ciazy nie byla. Kochana moze faktycznie jestes w ciazy ale wg mnie krecha powinna sie pojawic w okreslonym czasie tak jak na tescie jest napisane :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry