• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

wiola wiesz jak to jest, jednej sie uda od jednego strzału a innej niestety juz nie, wiec tak naprawde my nie doradzimy , czy macie sie JUZ starac czy nie !!! załatw szybko sprawę z dentystą i do dzieła :-D

zagubiona to masz juz z górki tak naprawde, ale zobaczysz tym razem bedzie juz dobrze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Krak- a TY kiedy do jakiegoś gina sie wybierasz, wiem ze nie łatwo za granicą ale jak nagle CI wszystko przeszło to moze gdzies pójdziesz i sprawdzisz czy wszystko OK, ale tak sie czasem zdarza , moze to włąsnie takie przejsciowe, mnie jakos w 8 tyg przestały boleć cyce, a potem znów sie pojawiły ,

Ostatnia edycja:
reklama
bobofrutek - ja myślę, że nie jestem. Niestety mam tak rozszalałe hormony, że mój obecny stan - mega bolący brzuch, piersi bolące całą noc i rozdrażnienie, może oznaczać wszystko. A jak przystało na psychologa...nie umiem sobie sama przemówić do rozsądku i samej się opieprzyć za nakręcanie się. Bo tak mi się ten Franek lub Zosia marzy...ehhh...a najgorsze, że mi się igraszek nie chce z takim baloniastym brzuchem :(

Jestem i ja, w końcu, styrana na maksa po dzisiejszym dniu:-( A noc sie dopiero zaczęła. Tempka wzrosła, ale nie wiem na ile to wynik mojego ciałka żółtego (???) a na ile zaburzeniami snu w dzisiejszym dniu (po nieprzespanej nocy położyłam sie dopiero o 12, a wstałam po 17). Zobaczymy jutro. Jeśli któraś z Was wie to jak mam sobie poziom progesteronuu zrobić, a 7 dzień po owu wychodzi mi w niedziele, to lepiej zrobić w pt (5 dzień owu) czy w poniedziałek (8 dzień owu)? Przy okazji powinnam sobie zrobić prolaktynę, czy niekoniecznie?

anisiaj no za 2 dni jak coś zrób test albo bete i bedzie wiadomo :) a tak poza tym Franek i Zosia to faworyt mojego męza dla naszego dziecka :) :-D ja mam troszkę inne zdanie :)

a tak poza tym chyba czuję mojego szkrabka teraz :-D chyba ze mi sie w mózgu pierniczy juz i mam omamy !!!!!

Krak to moze zrób test ???? ale mysle ze jest OK wszystko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! kurcze przesrane z tymi wizytami za granica

anisiaj zycze Ci kochana zeby to oznaczalo dzidzie ale wlasnie tak jak pisala zagubiona wynik trzeba odczytac w okreslonym czasie pozniej juz zachodza rozne reakcje i jest niewazny test. Kochana ja tez mam tak ze jak zrobie test to go trzymam kilka dni i patrze czy sie druga krecha czasem nie zrobila hihi no taka porabana jestem hehe. chec posiadania dzidziusia sprawia ze na leb dostajemy :-) zrob Kochana test za 2 dni . a w ogole to kiedy masz termin @?
katy masz lutke podjezykowa? ja tez mialam i mi gin mowil zeby ja z tic tacem brac wtedy jest lepiej. mi tam lutka smakowala hihi

Ilona -Niby tak chociaż nie bardzo wierze że od strzała mi się uda mam wrażenie że trace czas zobacze co mi jutro lekarz powie.Chciałabym już być tak najlepiej w 2 miesiącu i mieć początki za sobą:-)ale na wszystko jest przyjdzie czas.

reklama
Kochana ja tez bym na to nie wpadla jakby mi gin nie powiedzial :-) a po co bierzesz ta lutke?
jeju katy ja teraz zobaczylam ile Ty sie strasz? Kochana oby jak najszybciej Ci sie udalo :-)
od kiedy jestes na bb?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry