anisiaj
Fanka BB :)
bobofrutek - nie wiem
przy moich cyklach przed tabletkami powinnam mieć @ 6 lutego, a te po tabletkach to albo co 2 miesiące, albo co miesiąc, albo po 4 miesiącach przerwy. Daltego tyle badań robię, bo się rozpaprałam hormonalnie.
mój m. mnie wyśmiał, tzn. moje dziecko
a tak serio - pogadaliśmy i on chyba nie zdawał sobie sprawy, jak bardzo się nakręciłam. chyba zrobi zakaz wnoszenia testów do domu 
Franek i Zosia u nas z mojej ciągoty do zwierząt, ale żal mi serce ściska, że te imiona są teraz popularne i w mojej pracy co 2 dziewczynka to Zosia.
dzoana - zrób 8 dnia, 5, to za wcześnie. i zrób prolaktynę i estradiol. mój lekarz twierdzi, że sama prolaktyna nic nie wnosi, więc trzeba robić z tzw.obciążeniem, ale nie każde laboratorium to robi.
mój m. mnie wyśmiał, tzn. moje dziecko
Franek i Zosia u nas z mojej ciągoty do zwierząt, ale żal mi serce ściska, że te imiona są teraz popularne i w mojej pracy co 2 dziewczynka to Zosia.
dzoana - zrób 8 dnia, 5, to za wcześnie. i zrób prolaktynę i estradiol. mój lekarz twierdzi, że sama prolaktyna nic nie wnosi, więc trzeba robić z tzw.obciążeniem, ale nie każde laboratorium to robi.
a oczywiście nie chcę nic brać i tak cały wieczór się męczę

a apapu nie mam.![dziecko[1].jpg dziecko[1].jpg](https://fx1.bbstatic.pl/attachments/224/224671-346cad72e4d0bc6e622a30391bca2ab2.jpg?hash=NGytcuTQvG)