• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

bobofrutek - nie wiem:( przy moich cyklach przed tabletkami powinnam mieć @ 6 lutego, a te po tabletkach to albo co 2 miesiące, albo co miesiąc, albo po 4 miesiącach przerwy. Daltego tyle badań robię, bo się rozpaprałam hormonalnie.

mój m. mnie wyśmiał, tzn. moje dziecko ;) a tak serio - pogadaliśmy i on chyba nie zdawał sobie sprawy, jak bardzo się nakręciłam. chyba zrobi zakaz wnoszenia testów do domu ;)

Franek i Zosia u nas z mojej ciągoty do zwierząt, ale żal mi serce ściska, że te imiona są teraz popularne i w mojej pracy co 2 dziewczynka to Zosia.

dzoana - zrób 8 dnia, 5, to za wcześnie. i zrób prolaktynę i estradiol. mój lekarz twierdzi, że sama prolaktyna nic nie wnosi, więc trzeba robić z tzw.obciążeniem, ale nie każde laboratorium to robi.

reklama
anisiaj no to nieciekawie z tym rozlegulowaniem cyklu :-( skad jestes Kochana?
ja bralam tabsy odstawilam 3.08 a 3.10 test pokazal dwie krececzki :-) szybko nam sie udalo ale niestety szybko tez sie skonczylo i teraz znow probujemy.

bobofrutek - teraz mieszkam w Wawie. Mam tu dobrego gina, ale jestem teraz w trakcie przeróżnych badań i przeklinam te tabsy...moja koleżanka zaszła w ciąże w I cyklu pod odstawieniu. Ale jak widać, różnie to bywa :(

idę spać kochane, trzymajcie się!

kurcze dziewczyny czuję się tragicznie!!!
Głowa mi pęka, niedobrze mi:baffled: a oczywiście nie chcę nic brać i tak cały wieczór się męczę
gdybym chociaż wiedziała, że to n fasolkę... a tak na prawdę to nic nie oznacza.
podczytuję was cały wieczór ale już nawet nie wiem co miałam napisać:sorry2:

Bobo kochana ja jestem na BB od pazdziernika....zalogowalam sie tu juz po jakims czasie....to juz bylo w akcie desperacji.....i ciesze sie ze tu trafilam :tak:

Jane a nie panuje u was jakis wirus???? Czy to raczej innego rodzaju dolegliwosci??? Co ci sie wlasciwie dzieje????

Jane, no szkoda mi Ciebie. Ja tak miałam w poprzednim cyklu, strasznie bolał mnie brzuch przed samą @. Małpa jeszcze nie przyszła, więc nie chciałam nic brać, bo a nuż się udało mieć fasolkę. Ale może chociaż apap weźmiesz? Podobno jest dopuszczalny w ciąży.

katy oby jak najszybciej zostalo Ci to wynagrodzone i zebys zaszla. Bo chyba tylko Ty i ja zostalysmy ze starych staraczek? tych co dolaczyly we wrzesniu jak ja i w pazdzierniku jak Ty

dzięki dziewczyny,
to nie żaden wirus, to "tylko" cholerny ból głowy!!! Ale właśnie nie chcę nic brać bo mam nadzieję na fasolkę:blink:a apapu nie mam.
Ja niestety mam od czasu do czasu takie ala migreny, czasami trzyma kilka godzin a czasami klika dni... a najgorsze jest jak kładę się spać z bólem głowy i rano wstaję z bólem:-(
chyba zmykam spać
do jutra
kolorowych snów dziecko[1].jpg

katy napisałam ci na enpr:)

Ostatnia edycja:
reklama
Bobo, jeszcze ja;-)Też jakoś tak dołączyłam we wrześniu/październiku:-)
Slodkich snów Jane, oby jutro głowa już nie bolała:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry