• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

Witajcie byłam dzisiaj u mojego gin. zrobił mi usg a wczoraj stwierdziliśmy z mężem że możemy zacząć starania zobaczymy czy to ten czas.I jak byłam dziś na usg to mój lekarz mówi że coś się dzieje ale czy coś z tego będzie to się okaże na drugim usg które mam w środe,także zobaczymy nie ciesze się za wcześnie bo nie bardzo wierze że od strzała się uda będzie co ma być:happy2:

reklama
Lori TY sie uspokój juz z tym zamarwianiem bo sobie tylko biedy narobisz zobaczysz, i to z własnej głupoty !!!! !!!!!!!!!!!!!! :sorry2:
Ja tez błagam nie wklejajcie tych okrupnych czynów jakie robią rodzice własnym dziecią, nie czytałam nawet tego ale sam nagłówek doprowadza mnie do szewskiej pasji!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Roszpunka no widzisz czyli tak żle nie jest :) ojjjj gdyby to był sąsiad nasz to bym sie chyba pochlastała, on mieszka tylko niedaleko nas niestety ale i tak mu to nie przeszkadza aby przyłazić nawet o 23 w nocy, a on mieszka z jakąś dziewczyną z dziećmi jej, to zamiast sie nimi opiekować to ma w dupie woli łazić i sie prosić aby ktoś z nim wypił, menel pieprzony !!!!!!!!!! prosiłam męza aby mu to spokojnie wyjaśnił to gotów jeszcze może go pobić, juz nie raz groził wszystkim w firmie ze ich pozabija także z takim raczej trzeba spokojnie !

Ja mam krupnik dziś bo tylko to Jaś z chęcią zje !!!! a ja chyba nic nie robię dla siebie bo mi sie nie chce gotować 2 obiadów a na krupnik nie mam chęci :( wiec dziś bez obiadu bede!

ja jestem podobnego zdania- w sprawie czytania i sluchania tych wszystkich strasznych rzeczy jakie spotykają te maleństwa :) ostatnio nawet wyszłam z pokoju jak teściowa oglądała tvn24 i po raz setny sprawa małej Madzi. Już nie chce mi się o tym myśleć- tragedia fakt, ale media to tak rozdmuchały jakby nie miały nic innego do powiedzenia społeczeństwu. Tematem numer jeden wszystkich wiadomości od jakiegoś tygodnia jest Madzia a teraz Rutkowski- przecież to chore...
Nie czytam, nie słucham, nie komentuję już bo tylko się niepotrzebnie denerwuję...

A ja nie mam ochoty na obiad, na mięso, na nic...

Tylko pić... i spać....

malami pyszny ten twój przepis. dziś niestety nie zrobie bo już pociachałam kuraka w kostkę.
karolina
, wróci ci apetyt. jeszcze troszkę i wszystko wróci do normy.
lorelain, ciekawa jestem ich odpowiedzi na tego smsa.
wiola, działaj, nigdy nie wiesz jak to się potoczy, może akurat za 1 razem, a może później. a staranka są baardzo przyjemne:-D
ilonka, ja to nie mam zupełnie dla kogo gotować obiadu, i też nie mam za bardzo ochoty, ale staram się wciągnąć tą porcję białka codziennie dla Maleństwa.

katyb, bardzo ci tego prezentu życzę kochana.

karolina, powodzenia u dyrektora. może warto by zanieść zaświadczenie o ciąży od lekarza?

NO ja juz własnie zjadłam obiad- pomarancze :-D na deser bedzie budyń o smaku krówki a na kolację hmmmmm...... nie wiem :baffled: mam chęc na jajo w majonezie ze szczypiorkiem :tak:

zagubiona jak sie sprawuje ten "rogal" ????????? bo ja juz własnie jestem "chora bo na brzuszku juz nie mogę spać, czuje straszny opór no i od razu mnie zaczyna pobolewać wiec dobre czasy sie juz konczą, ale wiem ze ty śpisz z tym rogalem i masz brzuszek w dołku tak ?????????????????

wiola no własnie, bo ja tez nie zrozumiałam, a w ogóle który masz dzien cyklu dziś?????????????? chyba jesteś po @ tak??????? wiec w srodę lekarz sprawdzi czy była owu czy nie tak ????????????

a ja odkąd napisałam tego smsa to na prawde jest mi lepiej ... niech wiedza ze ja chce im pomóc :sorry2: ... i ja sobie troche uspokoiłam sumienie :blink:

nawet mnie zaczęło mulic :-)

Ilonka,i ty się dziwisz że waga stoi w miejscu...;-):-D Taka pasta z jajka ze szczypiorem i majonezikiem, mmmmm...

kurcze, też nie umiem spać inaczej niż na brzuchu i zastanawiałam się już nad jakąś poduchą...

Lorelain, mi też się lepiej zrobiło po tej rozmowie. Dobrze że teraz mam wolne bo na początku marca mam egz próbny na podyplomówce i kuuupe nauki. A w marcu mogę sobie jeszcze popracować dla zabicia czasu:-)

Ostatnia edycja:
witam już popołudniowo :) Lori Kropeczka super :)
Ja byłam wczoraj u gina, koleś taki sobie, aleeee tym razem się wykazał, bo stwierdził ze 4 miesiące to bardzo krótko zwłaszcza, że dopiero odstawiłam tabsy, ale żebym się nie stresowała za bardzo dał mi skierowanie na badania hormonów tarczycy, cpo mnie bardzo ucieszyło, bo normalnie są drogie. Powiedział też, zeby się nie nakręcać tym mierzeniem temp, obserwacjami, tylko zdała się na intuicję, bo takie nakręcanie może więcej szkody zrobić....
Kurde łatwo mu mówić :) ale chyba chłopina ma trochę racji, bo te nerwy przy każdym skoku temp w górę czy w dół, na pewno mi nie pomagają się wyluzować. Więc plan mam taki, zrobić te badania ostatnie, idę skonsultować wyniki, zwłaszcza progesteron i jeśli 2 lekarzy powie, ze wszystko jest ok, to luzuję :))))

reklama
Lori jesli myslisz ze tak bedzie ok to niech tak bedzie :)
Roszpunka- no trzeba jakos przystopowac z jedzeniem, nie jem duzo ostatnio i to mnie cieszy bo na poczatku to hoho :szok: jadłam wszystko co nie miało nóg i nie uciekało :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry