• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zaczynamy staranka :)

gdyby ktoś mi teraz zmierzył tętno- to zapewne zabrakłoby skali... tak mi serducho łomocze...
o 14.30 mam się stawić u dyrektora.
muszę mu cholera powiedzieć o ciąży, bo później on idzie na urlop, później ja i dopiero w marcu będziemy się widzieć, a na jedną sprawę będzie już za późno, więc muszę do jutra, a właśnie mi napisał, że zaprasza do siebie za .... cholera 10 minut!!!!
o żesz Ty w mordę!!!!

Roszpunko- ja teraz mam ściśnięty żoladek i nie bardzo mam ochotę na mięsa popołudniu, ale za to w pracy pochłaniam wszystko- jak sloń. I ciągle mi mało.... Wrrr....

Trzymajcie kciuki Kochane za mnie przez jakieś pół godzinki- chyba nie umrę do tego czasu.

Acha... Dominisia- widzisz to nie jest taki zły lekarz. I każdy Ci powie, żeby się nie nakręcać, bo Ci się coś blokuje w psychice i potem jest klops, ale łatwo się tylko mówi ;))) Sama pamiętam jak poszłam po raz pierwszy do nowego gina i mówię, że się staramy, że temperaturę mierzę, a on do mnie z przymrużeniem oka i lekceważeniem w glosie, że tą temperaturę to sobie mogę między bajki wlożyc ;))) nawet nie spojrzał. a ja i tak mierzyłam, bo się już przyzwyczailam. I troszkę mi tego dzisiaj brakuje ;(

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Domiska a ta lutke co chcialas przepisal Ci? co mowil o tym? bardzo dobrze ze dal skierowanie na wyniki bedziesz wiedziec co i jak :-)
ilonko Ty sie Kochana ladnie nam tu odzywiaj :-)
zagubiona jak ten detektor sie sprawuje?

To ja czekam na relację Zagubionej z używania poduchy. Masz taką długą co da się zginać czy taką małą co ma kształt rogala??? Muszę sobie takie cudo sprawić...

Karolina, chcesz przecież pracować jak najdłużej, więc powiedz to szefowi. Trzymam kciukaski:happy:

Lutki nie dał, bo powiedział, ze nie będziemy faszerować organizmu w ciemno, jak zrobimy badania to zobaczymy czy potrzeba :) no mam nadzieję, że wszystko będzie ok i przestanę wyszukiwać w sobie różnych problemów. Ach my baby...

domiska - też jestem ciekawa czy sie pytalas o jakis dodatkowy progesteron :tak: ... mi to samo lekarz mówił, zdac się na intuicje i nie mierzyć żadnej temperatury ... wiecej spontana i luzu .... a oja prywatna rada to wyskocz przed mężem w stroju pokojówki :-D

roszpunka/ilonka - wrzućcie zdjęcie tych poduszek o których piszecie :) ... ja myslalam o takim rogalu ktory słuzy do karmienia dzidziolka ale moze są jakies inne jeszcze :happy2:

karolinka - powodzenia na rozmowie!

Karolcia nic sie nie martw...skoro chcesz jak najdluzej pracowac to napewno to doceni &&&&&&&&&&&&& :-)
Lori widzisz moze ten twoj stres tamowal objawy :tak:
Roszpunka dzieki....zobaczymy czy dam mezowi taki prezent czy bede musiala cos kupic :sorry2:

Domiska oby wszystko było ok :-) no i moze nam tym razem sie uda :tak:
ilonka a Ty tak słabo jesz????chodzinko hehehehe
ja od rana słodka buła i poł czekolady no i kawka oczywiscie,a na obiadek pomidorowa taka swoja i kotleciki z fryteczkami z piersi i do tego suróweczka mmmmmm juz jestem mega głodna hehehehe

Domiska mi tez powiedzial ze dzialac i dzialac a jak nie zdzialamy do jesieni to wtedy bedziemy myslec co dalej, mam nadzieje ze sie uda szybko :-)
dziewczynki wasi ginekolodzy tez maja ktg i robia kazdej ciezarnej na kazdej wizycie? bo u mojego tak jest:-) fajnie slyszec serduszko tak dlugo z mezusiem :-) ehhh jak ja juz bym chciala byc w ciazy...
a ja mam jakby owulke hihi sluzu duzo ciagnacego sie teraz bylam siknac i sie ciaglo jajo kurze. zwariuje z tymi hormonami. @ przylaz wreszcie

Ostatnia edycja:
bobofrutek - u gin która prowadziła moją pierwszą ciąże mialam chyba raz KTG bo urodzilam meisiac przed terminem wiec po prostu nie załapałam sie ... mielam ktg robione w czasie porodu :sorry2:.... nie wiem jak to jest u nowego gina, ale raczej full serwis :-)

jak się wyluzowałam to od razu mnie bardziej muli .... ah i przez Ilonke teraz mam okropną ochotę na pastę jajeczną hehe ... jaki masz przepis?

reklama
Lori tak to ten sam rogal, słuzy takze do spania, nie tylko do karmienia :) jest taki mega duzy, ale sa tez małe, ale jak cos to ja kupie duzy :)
bobo hehe a ja przeczytałam zebym sie lepiej odzywała a nie odżywiała i tak wertowałam moje posty co zle napisałam :)
Karolinka nie bedzie źle bo TY nie chcesz isc na L4 wiec pewnie CIę w myslach nie przeklnie :)
malami no po prostu chce troszke przystopwowa aby nie być wielorybem :)

Lori ja przewaznie gotuje jaja a potem na pól jajo , połówki smaruje majonezem posypuje sola pieprzem i szczypiorkiem i małe kawałki pomidorka daje do dekoracji i tyle :) nie bawie sie w pasty :P

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry