• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Zaczynamy staranka :)

anaber - może to jest myśl? nie mam wakacji od czerwca, mam dopiero urlop w wakacje na 4 tygodnie (to placówka nieferyjna), ale faktycznie w czerwcu kończy się wiele spraw i dzieci jest mniej. To jest jakaś myśl, żeby przeczekać z miesiąc, aż się maluch utwierdzi w przekonaniu, że chce zostać. dziękuję Kochana :*

reklama
Idę zjeść śnadanko kurcze dziś mam dodatkowe jazdy od 16-18 muszę sobie przpomiec parkowanie, łuk i samą jazdę a jutro o 8 rana trzymajcie kciuki z całych sił za mój egzamin !

Ja zrobiłam dziś wolne małej od przedszkola ostatnio przechodzi chyba jakieś przesilenie bo jakaś płaczliwa sie zrobiła czego nigdy wcześniej u niej nie było jedynie jak ją coś olało albo jak sie uderzyła.Byłyśmy w sklepie bo na święta kupiliśmy jej piękną sukienke i chciałam dokupić bluzke pod kolor i rajtki a skończyło sie na tym że wzięłyśmy dwie tuniki z długim rękawem dwie z krótkim leginsy i jeszcze piękny bezowy płaszczyk na dwurzędowe guziki:-)ja nie moge chodzić do takich sklepów bo wszystko maja dla dziewczynek:baffled:Lekarze są okropni jak idziesz prywatnie to wszystko sie szbko dzieje mają do ciebie szacunek i traktują należycie a jak na NFZ to czekaj oni muszą mieć czas na kawke i na plotki!!!!Odstrzeliłabym połowe lekarzy powiedziałam wczoraj temu lekarzowi co o nim myśle to mi powiedział to sory ja tego nie przyspiesze niech pani powie matce dziewczynki która przyjechała poparzona żeby czekała!!!Ja wiem że są nagłe przypadki ale gdyby małej zastawka przestała działać to mamy bardzo krótki czas na reakcji żeby nie zmarła i on jako lekarz to powienien wiedzieć!!!!!a my odchodziliśmy od zmysłów zanim ktoś zszedł i nas poinformował że badania są ok!!

anisiaj prosze bardzo ciesze się ,ze mogła pomóc idz teraz jeszcze na odpoczynek to też nas nie opuścisz ;-)
wiolka wspólczuję Ci kochana NFZ to jest najgorsze co może być naprawdę. Na wszystko mają czas.
MartSx pewnie ,ze bedziemy trzymac &&&&&&& szkoda,że tak daleko mieszkasz bo bym Ci pomogła w nauce :-) a jak Twoj malżonek uspokił się troche czy nadal obrazony ??

anaber - no ciekawe jeszcze co lekarz powie w sobotę. ja jestem pracoholiczką i już mam wyrzuty, że teraz przez grypę jestem na zwolnieniu. Nawet miałam myśl, żeby jechać omawiać jeden przypadek z terapeutą dzisiaj...stuknijcie mnie w głowę!:)

Marta
- trzymam kciuki :)

Anaber przeszło mu jak na razie wczoraj dostaliśmy zgodę z pko i w piątek z doradcą wybieramy, który lepszy kredyt i podpiszemy... mam nadzieję, że się ułoży bo ile czasu może być ciągle pod górkę ?
Wiolka ja w październiku chciałam m zarejestrować do kardiologa na nfz to mi babka powiedziała że mam dzwonić pod koniec grudnia żeby się zapisać na nowy rok bo oni już nie mają terminów, ale prywatnie to mnie przyjmie już dziś - masakra

wiecie jakiego mam stresa przed tym egzaminem

MartSx domyślałam się, ja tez mialam większego niż przed maturą naprawdę :tak:
anisiaj to lekarzowi powedz,że trochę źle sie czujesz ze boli Cie brzuch i bys chciała trochę jeszcze odpocząć no chyba nie powienien robić problemu a to prywatnie czy NFZ??

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
anisiaj to raczej nie powinno być problemu także działaj :-) ja już też dawno zrezygnowałam z usług NFZ, ale jak teraz na poczatku ciązy poszlam do rodzinnego aby dala mi skierowanie na badanie krwi i moczu to sie nasłuchałam ze szkoda słow to sobie odpuściłam naprawdę bo to szkoda nerwów. Dlatego jestem na zwolnieniu i chociaz niech za siedzenie w domu mi zapłaca. trudno takie życie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry