reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

To się zgadza, dobrze że jeszcze są inne temat a nie tylko o staraniach bo byśmy zwariowały od wymyślania sobie objawów ciąży:-D

Oby wesołe historie przeważyły nad smutnymi.

Bardzo chętnie udzielę tobie kilka lekcji heh :-)

Ale dziś ciężki dzień,jestem zmęczona i śpiąca, szaro, mglisto fuj:-(

reklama
ja tam mojej mamy zapytalam sie co potrzebuja wiem ze od dawna mikrofalowke chhce wymienic ale jakos nie podrodze jej ;p a moja sie jej podoba wiec kupimy im a tescia jeszcze nie wiem musze z nimi pogadac ehh

Kochana moja szefowa zaraz zrobi ze mnie potrawkę, a ja mam ogólnie na to olew, bo pracowała długi czas na to by mi obrzydzić tą pracę :) i jeszcze mi powietrze z koła zeszło... wrrr....

Ale wy zapełniacie te strony z prędkością światła hehe

Asia gratulacje i spokojnej ciąży:)

Losiczka może cykl Cię oszukał? I owulka była szybciej?

Katrina
na razie też nie wiem za co się złapać zaczynając zakupy dla dzidzi, kupuję to co wpadnie mi w oko i tak przy okazji. Myślę że takie zakupy z listą zacznę robić w nowym roku.
Ja nie mam nic dla dzidzi troszkę może dostanę po koleżance ma 2 tygodniowego synka

Agnes wklejam moje ostatnie zakupy:)

DSC02309.jpgto kupiłam wczoraj

DSC02308.jpgDSC02310.jpgDSC02307.jpga to dzisiaj wszystko za 10 zł w lumpku:)

A jutro mam usg genetyczne ,trzymajcie kciuki..... Trochę się martwię,że tak szaleje z zakupami a ciekawe co jutro się okaże ,mam nadzieję że wszystko ok z dzidzią.

viola na pewno wszystko będzie ok- ale kciukasy oczywiście trzymam.
z Twoich zakupów najbardziej to body z Tygryskiem mi sie podoba, ale może dlatego że ja taka Puchatkowa jestem :)

violu sliczne ciuszki ;] napewno bedzie wszystko ok ja mam za 2 tygodnie usg, a powiedz mi widac juz u ciebie brzusio ??

karola ja tez puchatka lubie ostatnio do auta kupilam klapouszka w tesco hehe i mam pelno bodow dla dzidzi z puchatka ;p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
karol_in-a bo nam sie zawsze wydaje ze tylko nas los pokaral,tylko nam jest zle...a to nieprawda,kazdy ma jakies problemy,bolesne przezycia...jak moja mama zachorowala na raka 9 lat temu,ja mialam 21 lat,wielkie plany i marzenia.i nagle swiat mi sie na glowe zawalil...rzucilam wszystko i zaczelam z mama walczyc o jej zycie,a bylo bardzo ciezko,tata ciezko pracowal,siostra tyle co zaczela studia 500km od domu,wiec wszystko bylo na mojej glowie.zrezygnowalam ze studiow dziennych i przenioslam sie na zaoczne,zeby byc w domu.nauka,szpital,praca w domu,wszystko razem...potem chemioterapia mamy,zapalenie otrrzewnj,ledwo ktore przezyla,operacja na zoladek-wycieli ponad polowe,wyciecie macicy,nastepna chemia...a najgorsze bylo jak wsadzalam mame do kapieli,Boze drogi najgorszy koszmam ,widok kochanej osoby wazacej 36kg.placzacej zbolu za kazdym dotykiem,lysej...przeklinalam Boga i caly swiat....az pojechalam z mama do sanatorium i zobaczylam ze takich corek ktorych rodzice sa chorzy jest niestety duzo i ze bylam egoistka myslac tylko o swoim bolu,bo swiat jest go pelen.zaczelam na wszystko inaczej patrzec,przyjmowac ciosy z pokora... a moja Kochana mama dzis bawi coreczke mojej siostry,jest szczesliwa i czeka na wiadomosc ze i do mnie przylecial bocian! dziewczyny przeprasam ze ja tak na smutno,ale wlasciwie nie bo wszystko sie dobrze konczy a bedzie jeszcze lepiej jak ten bociek wreszcie doleci chyba ze mu sie znowu kominy pomyla...:-D

Ostatnia edycja:
pamela bardzo mi przykro to co przeszlyscie musialo byc bardzo bolesne i trudne silne z was kobiety ciesze sie ze z twoja mama juz lepiej ;* i wierze ze bocian wreszcie trafi w wasz "komin" ;-)

reklama
Viola super ciuszki :) teraz sie nie opłaca kupować nowych ciuszków,,,,,,w lumpach jest tyle ubranek NOWYCH czy nie znoiszczonych i to po pare groszy nawet po 1zł jak u mnie, kurcze a ja nadal nie moge isc i pokupwać a ubranka są bajeczne zwłaszcza dla dziewczynek,
jutro własnie sie wybieram ze znajomą popatrzec czy cos ciekawego jest moze cos kupie małemu :)
trzymam kciuki za genetyczne :) Ja CI chłopca przepowiadałam, ciekawe czy jutro pokaże co kryje sie między nóżkami:)
Losiczka- TY nasza dziewico orleańska :p jak wczoraj była owu to dzis nie zaszkodzi dorabiać psitkę :p hhih

Ja spałam....... o jak dobrze :) ale zaraz znów wracam pod kocyk i dalej leżę,znów moge na pogodę zwalić moje samopoczucie :p hehe :) dobrze ze jest na co zawalać ,bo tak to bym na próżniaka dziś wyszła :p bo ja nie lubię marnować dnia na leżenie ogólnie :p :)

Pamela dzielna kobietka z Ciebie, juz niedługo Twoja mama bedzie bawić i tulić Twoje dzieciątko :)

Ostatnia edycja:
Do góry