reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

a ja pognałam do sklepu bo zachciało mi się zupy pieczarkowej pierwsza zachcianka taka ,że zmusiła mnie do wyjścia z domu i teraz pichcę na szybkiego. A mialy dziś byc kopytka :happy: najgorzej będzie jak ugotuję i mi się odechce hahahahahhaa:-D

reklama
Anusia - śliczne zdjęcia!

to ja też odkopałam moje ślubne zdjęcia :-) ale wrzucam tylko na dzisiaj a potem usunę

Ostatnia edycja:
KOCHANE DZIEKUJE ZA KOMENTARZE , NARAZIE TYLKO CYWILNY BO MAMY ZALOBE ALE PLANUJEMY NA 2013 WZIASC KOSCIELNY I OCZYWISCIE WIAZE SIE Z JESZCZE WIEKSZYMI WYDATKAMI .... ALE JESZ TROSZKE CZASU BY MUC COS ODLOZYC ...

lorelain : sliczne zdiecia kochana , nie usuwaj niech beda tez , super masz figurke tez taka bym chciala miec ....
:happy::happy:

Lorelain ale chudzinka z Ciebie :) super sesja slubna :) :):):):)
kto jeszcze wystawi zdjęcia slubne??????? chwalić sie szybko :-D
anusia jeszcze czas to zdąrzycie wszystko fajnie zaplanować:)

ilonka : tak jes troche czasu ale musimy sie powili rozgladac tez za sala..... a zapomnialam wam napisac ze ta kobitka w czerwonej sukience to moja Tesciowa :-) a obok niej z was TO MUJ SUPER TESCIU :happy::happy: , a ty masz foteczki z slubu to zapodaj tu do nas tez , :-)

reklama
piąteczko to testujemy razem tego 6 jak @ się u mnie nie zjawi wcześniej. miałam 4 ale wolę poczekać i się nie dołować wcześniej że jedna krecha. z losiczką będzie nas trzy:happy:

lorelain, ty farciaro! Tak czułam że ci się uda! Ale nic nie mówię, nie zapeszam. W sumie to tą betę robiłaś dzień wcześniej,a skoro hcg się podwaja co dobę czy coś w tym stylu to może acon wykrył ci to podwojone stężenie.

ilonka fajny ten twój synuś. co do zachowania to też wydaje mi się, że trzeba udawać, że się nie widzi, nie słyszy i że nic cię nie obchodzi jego zachowanie. na dzieci moich sióstr działało. kiedyś siostra przyszła z synkiem do nas i on przed drzwiami ubzdurał sobie że nie wchodzi do środka. więc zostawiła go na korytarzu i zamknęła drzwi. zjadła obiad, wypiła kawę, odpoczęła i dopiero po tym wyszła i poszli do domu:-) po co się denerwować:sorry:

bobofrutek co prawda to nie była mija pierwsza piosenka, ale jakbym teraz miała wybierać, to wiem że to by była ta! uwielbiam takie olschoolowe klimaty: This magic moment ben E king and drifters ... cudna jest
a coś nowszego to jason mraz colbie callait lucky

a ja tańczyłam do piosenki z dirty dacing time of my life

KatyB mój mężuś tak kiedyś zrobił, że odjechał i jacyś ludzie spisali jego rejestrację i właścicielka auta podała go na policję. musiał zapłacić babie za obtarty zderzak, którego oczywiście i tak nie zamalowała na nowo, i koszty sądowe. nie mam zamiaru cię straszyć, ale to nam dało do myślenia. Ale nie przejmuj się, ja kiedyś przy cofaniu wjechałam w inne auto. na szczęście nie było ani śladu :-p

Ostatnia edycja:
Do góry