reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Zaczynamy staranka :)

no ja tez uzywam te z lidla te w5 najtansze, ale powiem wam ze mnie nie pasują jakoś, lepkie sa te naczynia, na szkle takie smugi, hmmmmm moze dlatego ze ja często wstawiam na 35min zmywanie bez suszenia wiec moze to jest powód,jak włącze ne ECO to jakoś ujdzie z wysuszaniem,

lutkę biorę ciągle, dzis wykupiłam jeszcze receptę wiec mam na 2 cykle jeszcze zapas.......ale wczoraj uświadomiłam męza do jeszcze jeden cykl i KONIEC !!!!!

reklama
ILONKA JA CI DAM OSTATNI :wściekła/y:

DZIEWCZYNY WEJDZIE SOBIE NA WIADOMOSCI ONET.PL PRZECZYTAJCIE ARTYKUL ANTOSIOWI SIE NIE UDALO
PORYCZALAM SIE
:-:)-:)-(

a MY wybieramy sie na białą salę z mężem :-p hehe !!!!!!!! ale na sylwestra to bym poszła gdzies potanczyć :tak::-D
Lorelain nie ma bata, bedzie córa hehe !!!!!!!! i kto to mówi zeby nie robić testów:p hehe :p mam zapas jak cos, ale pewnie mąż mi zabroni robic przynajmniej do poniedziałku, jak coś siknę w nocy zeby nie wiedział :-p poza tym to nie wiem czy dobrze robisz tak sie przemęczając !!!!!!! i jeszcze te okna :wściekła/y: nu.nu.nu !!!!!!!!!!!!!

losiczka wiesz jakoś ze mną jest coraz gorzej , wiec chyba czas zaprzestać bo nie chce aby mały co troche widział mnie zapłakaną, w złym humorze, smutną itd, a poza tym juz eczoraj dostałam opierdziel od męża, wiec chyba to bedzie najlepsze wyjscie
nie ma co sie oszukiwac ......:( poza tym nie zniosę kolejnej straty :( a wiadomo ze w moim przypadku to są juz nawykowe poronienia :( nie wiem czy to zniosę po raz 4 :(

Ostatnia edycja:
losiczka bardzo smutny artykuł. dlaczego tak się dziej?

ilonka
ty mi tu nie wyjeżdzaj że ostatni cykl. dziewczyny młoda jesteś i jeszcze wiele przed Tobą. zobaczysz za rok o tej porze będzie was czwóreczka

poczekaj z teste do poniedziałku. ja tam czekam. tempka prawdę powie i pewnie nie będę miała nawet okazji testować

losiczka - stanowczo żadna z nas nie powinna czytać takiego artykułu :szok:

ilona
- a ty wiesz dla czego masz poronienia? ... brałaś od samego początku leki na podtrzymanie?

witam dziewczynki ! katyB wszystkiego najlepszego z okazji imienin!!!!!!!!!!!!!!!sle duzego buziaka:-). wczoraj m,nie nie bylo,bo caly dzien spedzilam w lozku,co zjadlam od razu lazienka,masakra.za to w srode dostalam od meza cudowne kwiaty,potem romantyczna kolacja...no a dzisiaj rano maz zabronol mi jesc ukochane slodycze,sleczal nad internetem i spisywal liste rzeczy ktore moge jesc,a ktore nie,ja chyba zwariuje! Lorelain ja tez mimo wszystko czekam z niecierpliwoscia na oznaki @ ,chociaz dzis rano powtorzylam test -z innej firmy i teraz to ta druga kreska jest grubasna.w poniedzialek ide na badanie krwii,a lekarz dal mi zwolnienie do konca tygodnia,zebym odpoczela. a wiec cola pomaga na mdlosci,bo mi znowu niedobrze,taka jestem glodna!!!! ilona24 no co TY nie mozesz sie poddac,jesli ja zafasolkowalam z moimi problemami,to przysiegam ze kazdej sie uda! ja tez po ogromnej euforii czuje teraz strach,czy wszystko bedzie dobrze,bo zobaczenie 2 kresek to dopiero poczatek....agnes2704 trzymam mocno kciuki:tak:

agnes no zobaczymy czy wytrzymam do poniedziałku chociaz !!!!!!
Lorelain- najpierw Jaś. potem w 9 tyg dowiedziałam sie ze dziecko sie nie rozwija od 7 tyg,na następny dzien juz nie żyło( zabieg) po miesiącu zaszłam w ciążę, w 5 tyg wizyta- wszytsko OK,( brałam luteinę od tej wizyty) w 7 tyg brak dziecka w pęcherzyku, luteina odstawiona i w szpitalu poronienie samoistne, oczywiscie dla lekarzy to było nic, bo to tylko 2 poronienia a dopiero po 3 sie doostaje skierowania na badania itd, no wiec teraz w pazdzierniku zaszłam i pare dni po terminie @ sama poroniłam, i dopiero teraz dostałam luteinę od połowy cyklu, w razie gdym zaszła zeby od razu mi podtrzymywała ciążę, no wiec zobaczymy czy w razie czego pomoże, ale badania te podstawowe mam w normach (progesteron,prolaktyna,toxo, cytomegalia,tarczyca ) moze to wina tego progesteronu jednak, ze mam za mało, i dlatego tak sie wszytskie ciąże konczyły ... bo w w zeszłym cyklu jak zaszłam miałam progesteron w normie w fazie lutealnej a wtedy nie wiedziałam ze jestem w ciązy a jak potem spojrzałam na normy w ciży to on był jednak bardzo niski, wiec moja nadzieje teraz w luteinie tak naprawde !!!!!!! czasami to mi juz ręce opadają i nie wiem co mam zrobić aby donosić ciążę, !!!!

a musze podkreślić fakt ze z synkiem zaszłam normalnie i ciąza była bez problemowa , wiec nie wiem co sie stało ze teraz takie cyrki są !!!!!!!

Ostatnia edycja:
odPamela - strasznie się cieszę że te krechy u ciebie takie mocne ! czyli wszystko jest dobrze .... a moje zwolnienie na dziecko powoli się kończy, od poniedziałku młody idzie do przedszkola a ja do pracy. Ja cały czas czekam żeby kreski były mocniejsze, a nie są :-( i właśnie dla tego się zamartwiam i nie do końca w tą ciążę wierzę. Podtrzymuje mnie na duchu brak @ a cykle zawsze mam jak w zegarku.

Ilona
- wierze że tym razem Ci się uda...wiesz co przeszkadza i do samego początku już działasz!...wszystko będzie dobrze i sobie tak powtarzaj a nie wmawiaj okropności

Ostatnia edycja:
reklama
Lorelain najwazniejsze ze sa 2 kreski,a @ nie przyjdzie,jestem pewna.zobaczysz ze nasze dzidzie urodza sie zdrowe i obie bedziemy dumnymi mamusiami w tym samym czasie!;-)ilona24 zbyt duzo przeszlas zeby teraz stracic nadzieje,a Twoje Aniolki na pewno nie chcialyby zebys sie poddala,wysylam Ci duzo cieplych fluidkow! potem jeszcze zajrze kochane,bo znowu mi niedobrze,ide sie polozyc. sciskam mocno!

Do góry