Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. Podejrzewam, że jakieś 52-53 kg, zauważyłam tylko, że na 2 miesiące przed "zajściem" moja waga systematycznie rosła, zupełnie bez powodu, bo odżywiałam się tak samo. 

Ja tez wczesniej miałam kolczyk i sie obawiam tego ze zacznie mi sie dziurka powiekszac ;( ostatnio zauwazyłam ze troszke mi ropieje. Nie wiem czemu bo rana juz dawno sie zagoiła. Bede musiała zaczac czyms smarowac.ja moze tak strasznie nie tyje ale moj brzuszek to rosnie w oczach z dnia na dzien.... juz dzis zakladalam spodnie ciazowe bo niestety w nic innego sie nie zmiescilam.... no i strasznie bili mnie pepek wczesniej mialam kolczyk i teraz to rozciaga mi sie dziurka cos okropnego...
Bo teraz jestem na zwolnieniu i jem systematycznie śniadanie , obiad i kolacje i sporo owoców. A jak pracowałam to siedziałam w pracy po 300 h w miesiacu, rano jadłam sniadanie i czasem wciągnęłam batonika na szybciora żeby głód zaspokoić, jak wrcałam do domu to już nie miałam siły nic jeść . Robiłam pranie , jedzonko dla mojej rodzinki na nastepny dzień i padnieta o 2 w nocy szłam spać:-(I tak w kółko:-