reklama

Zadbana i piękna mama

reklama
Kochane ja tez jestem 10 kg na plusie:szok:ciekawa jestem jak daleko zabrne, ale mam nadzieje ze na 18 sie skonczy..oby:cool2::eek:Lekarz mi mowil ze teraz juz tak duzo i szybko tak nie bede....mam nadzieje:dry:

Ja jestem teraz w 25 tygodniu i dopiero 3,5 kg na plusie. Mam nadzieję, że uda mi się zamknąć w 10 kg ale wszystko jeszcze przede mną. Na razie idzie wszystko w brzuszek i małego klopsika w środku. Ciągle chodzę w spodniach sprzed ciąży ale coraz ciaśniej w brzuszku się robi. Jeszcze wstrzymuję się z zakupem spodni ciążowych ale niedługo to nastąpi.

Ja jestem teraz w 25 tygodniu i dopiero 3,5 kg na plusie. Mam nadzieję, że uda mi się zamknąć w 10 kg ale wszystko jeszcze przede mną. Na razie idzie wszystko w brzuszek i małego klopsika w środku. Ciągle chodzę w spodniach sprzed ciąży ale coraz ciaśniej w brzuszku się robi. Jeszcze wstrzymuję się z zakupem spodni ciążowych ale niedługo to nastąpi.
Podziwiam, że jeszcze w normalnych spodniach chodzisz. Ja już od ponad miesiąca w ciążowych, bo się ciasno zrobiło. I przed świętami w 22 tygodniu byłam już 6 kg na plusie, a teraz aż się boję co to będzie. A wizyta już w piątek.

a ja mam 4 na plusie :P, teraz nadrabiam z kilogramami bo wczesniej wymiotowałam :P, ale powinno być tak że teraz w każdym tygodniu po 0,5 kg, czyli 2 kg na m-c, to u mnie się zgadza :P

hej
dzis weszlam na wage i lekka zalamka juz 11 kg na plusie a wcale duzo nie jadlam wczoraj bylam jeszcze na silowni wiec cwiczylam....chyba te o,5kg na tydzien wczoraj weszlo na wage;-)
22 tydzien i 3 dni boje sie pomyslac co bedzie w 40 tygodniu nie chce przekroczyc 16 kg ale raczej bedzie ciezko.......pomocy:zawstydzona/y:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry