• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

co do pojemników na pokarm - są makabrycznie drogie - cóż nigdy nie kupiłam - zamrażałam w pojemnikach z apteki na ... mocz:happy: - są starylne i bardzo wygodne i śmiesznie tanie - wiem, ze wiele matek stosuje ten patent

rzeczywiście świetny pomysł!!! bo przemysl butelkowy tylko kasę z nas wyciąga przy każdej okazji

reklama
najważniejsza będzie dobra lista, jak będziesz miała spisane co chcesz kupić to i niedoświadczony mąż wtedy da sobie radę :D byle wpisać nazwę i pojemność... w przypadku kolorów najlepiej jest napisać numer lub nazwę jaką nadał producent :D
Lista jest mąż doświadczony ale ja jestem z tych które SAME zrobią lepiej,już się z tego troczę wyleczyłam ale przyzwyczajenie zostało:-D.

koga super patenty:-)
Jesli chodzi o kladzenie na boczku- polozna w szkole rodzenia zaleca po prostu podlozenie pieluszki, zeby Bejbis lezal pod katem 30 stopni i glowka w bok - ale to po karmieniu, w sytuacji ulewania.

My monitor kupilismy tez z nianka, tyle ze odkupilismy od kumpeli i razem z materacykiem do lozeczka kosztowal nas 350 zl. Rzeczywiscie nie jest to maly koszt, co prawda taniej niz nowy, ale i tak nas szarpnelo. No coz, zaoszczedzilismy na remoncie, ja dostalam extra kase, wiec...;-)

Liste zakupow mamy, coraz bardziej sie kurczy. Podgrzewacze i inne beda kupowane w miare potrzeb, podobnie jesli chodzi o przechowywanie pokarmu - niech sie najpierw moze Bejbis objawi a wraz z nim pokarm;-)

mandarynka - jak bym miała pożyczony to też bym się nie wahała:tak:

auliya - oczywiście - pieluchowanie tylko jak są wskazania po usg bioderek - pamietam, że jak rodziłam 3 lata temu to w Poznaniu zapisywano dzieci na usg bioderek przed ich urodzeniem, takie były kolejki:baffled:

Zakupilam w koncu mydlo. Nawet bardziej szare niz to staroswieckie, i zeby bylo smieszniej, Bialego Jelenia niet i to nigdzie, trafil mi sie Bialy Wielblad:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry