Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wow!! No to sprawilismy Julci nieoczekiwany prezent na jutrzejsze półroczku

Goniu dziekuje za podpowiedz, bo pampesry kupuje tak czy inaczej. A do tego mam zabawke gratis i jeszcze kolejny gratis - mokre chusteczki !
;-)ja nie mam blisko rossmana..... ale moze poszukam na necie gdzie jest najblizej i sie przejade ;-);-);-)
a tu wklejam dziesiejsze pół roczne prezenty Filipka i kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????

Ja kupiłam 74 ale z firmy coccodrillo i te 74 to jak 80. Bo teraz Marcel nosi wiekszośc uibran 74 a kombinezon jest jeszcze za duży.kombinezon zimowy. Tylko kurcze kupilam 80.....a jaki rozmiar wy kupowalyscie ????
Myśle podobnie. Na razie Marcelek w swym kombinezonie to nie jest w stanie stópek ani raczek wyciągnąć z rękawów czy nogawek.Wolę żeby mały miał w nim luźno a nie żeby mu się coś później ciągnęło.![]()
.