• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Bubasek nio to gratuluje:-) ja tez osatnio wylicytowalam synusiowi szlafroczek z tygryskiem i kubusiem puchatkiem;-) kij, ze jest od 12-18mies, ale mi sie podobal:-D hi hi a jaka mialam satysfakcje, ze pierwszy raz udalo mi sie wygrac licytacje;-)

Wanienkę mam taką zwykłą od przyjaciółki, ma kolor biały to będzie ładnie widać wszystkie brudki ;-), ona była z niej ardzo zadowolona, i miała do niej taką gąbkę, ale ja z gąbki zrezygnwałam bo to siedlisko bakterii, i bedę pieluszki tetrowe podkładać żeby się nie ślizgało :-) a do ikei też mnie czeka wyprawa, ale w weekend, po komodę się wybieramy :-), żeby powoli układać rzeczy bo na razie co kupię to ląduje w kartonie, bo nie mam miejsca.

ja tez zwykla wanienke posiadam, a jesli chodzi o te lezaczki to niedla mnie poniewaz bedzie trzeba i tak dziecko podniesc i obrocic aby tylek i plecy umuc, ja wole sprawdzone metody dziecko w reke umyc, obrocic umyc i wyciagnac a ja bedzie wieksze takie siedzace to kupie cos takiego OKbaby kąpieli Flipper evolution+TERMOMETR+p.wody (523299182) - Aukcje internetowe Allegro do duzej wanny to z Julka beda sie razem kompac. chociaz mala mowi ze ona bezdie sie z dzidziusiem kompac i tak wiec kto wie moze wczesniej przezucimy szkraba na duza wanne:-)

Spaczyna ja tak jak ty robilam z tymi kartonami;-) tez ukladalam ciuszki do kartonow, ale ostatnio zebralam sily i poukladalam wszystko co sie zmiescilo do komodki, ktora kupilismy dla synusia.. nio niestety nie zmiescilo sie wszystko:sorry2: juz powiedzialam mezusiowi, ze trzeba bedzie jego ciuchy wyeksmitowac do malego pokoju, zeby dzidziowe rzeczy w jednym miejscu byly:-D hi hi chyba mu sie ten pomysl zbytnio nie spodobal, ale nie ma wyjscia;-) wkoncu z zona w ciazy sie nie dyskutuje:-D hi hi

Malutka, ja też po ostatnich porządkach wygospodarowałam trzy półki i ciuszki tam daje, ale cokolwiek innego- chociażby paka co ostatnio przyszła została oglądnięta i teraz zawartość czeka na swoje miesjce, bo jednak trzy półki to zdecydowanie za mało. Już nie wspomnę o moich rzeczach, bo mąż to niewiele miejsca zajmuje, a moje czasowo nieaktualne ;-)są popakowane w torbie...

A ja w końcu wylicytowałam kombinezonik
525159179

No i jeszcze taką sukienke za grosze
IMG_0202~0.JPG

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry