• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Trochę poczytałam.
Już pisałam więc powtórzę.Z ilością kosmetyków (a także ich składem,najlepsze najprostsze) naprawdę nie ma co przesadzać.
Ja używałam (i taki mam zamiar teraz).emulsji oilatum do kąpieli (jak starszy to płyn nivea),sudocrem do pupy ,awaryjnie bepanhten.Krem na każda pogodę nivea,jak wiatr itp.
Sprawdzone wg mnie preparaty oilatum i nivea.I naprawdę do pupy,do kapieli i wystarczy.Nie trzeba obciążać skóry kilkagramami oliwek,zasypek i kremów:baffled:
Margaret,do pepka,spirytus ale chyba nie 96 %:szok: trzeba taki kupić,ale rozcieńczyć z wodą do 70%;-)
A ja używałam po porstu roztworu gencjany na alkoholu (to fioletowe).

Aha-my mieliśmy kołyskę,ze wskazań rehabilitanta.M miał wzmożone napięcie nerwowe (wpływ bujania na rozwój ukł.nerwowego patrz gogle;-)).
Kołyska służyła 5 miesięcy,bo potem już siadał.Zawsze możesz sprzedać i kupić łóżeczko:tak:Ja zreszta kołyske używana kupiłam.
A wkładek używałam belli,bo najtańsze,po porstu często zmieniałam,bo wolałam świeże niż nieprzeciekające.
A z brodawkami to miałam problem,jak dziecko z rok miało i mnie pogryzło porządnie:eek: Nie nastawiajcie się od razu,że będą pękać i nie wiadomo co,bo przecież nie muszą.
To chyba tyle komentarza:-D

Ten bujak antykolkowy to jest jakaś masakra, i jeszcze za taką cenę?:szok:? chyba już totalnie zdurnieli.

A ja kupiłam dziś karuzelkę fisher price z misiami, ma pilot i projektor, także zobaczymy czy się sprawdzi HUŚTAWKA FISHER PRICE MISIE - PSZCZÓŁKI (533728689) - Aukcje internetowe Allegro
Jak widziałam to nowa kosztuje 150, więc trochę za dużo, a mi wcale nie przeszkadza, że będzie po czyimś maluszku, więc stwierdziłam, że warto.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry