• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

reklama
Dziękuję, mi się bardzo podobały mebelki z innej firmy, ale strasznie drogie były(no i typowo dziecięce), a te można później rozbudować o inne elementy(biurko, regały itp. więc będą praktyczniejsze.

Przecudne mebelki, niestety ceny nie na moja kieszeń.

My zamówilismy wczoraj posciel i rozek na allegro, kolezanka ma podobna i jest bardzo zadowolona, mam nadzieje, ze my tez bedziemy.

Załączniki

• 3cz_miodziokrem_q8.jpg
    3cz_miodziokrem_q8.jpg
    49 KB · Wyświetleń: 43
  • przyb_miodziokrem_q8.jpg
    przyb_miodziokrem_q8.jpg
    82 KB · Wyświetleń: 43
  • rozek_miodziokrem_q8.jpg
    rozek_miodziokrem_q8.jpg
    20,8 KB · Wyświetleń: 41
Wczoraj pokój synusia został pomalowany. Mebelki też wczoraj zamówiliśmy, o takie: BABY VOX sklep internetowy - meble dziecięce, wózki dla dzieci, dodatki do mebli, meble dla dzieci , tylko bez przewijak, bo jakiś płytki mi się wydaje. Przewijać będę na łóżku, które na razie zostaje w tym pokoju dodatkowo.

Powtórzę po moich poprzedniczkach - śliczne mebelki. Ja niestety muszę poszukać czegoś tańszego ale też się rozglądam za czymś do rozbudowania.

reklama
Mebelki super!!!:tak:
Pościel śliczniutka, i ja się nad tymi misiami zastanawiałam ale w odcieniu zielonym, jednak ostatecznie wybrałam krateczkę, taki zestaw (bez rożka i firanek):
mega_oddalenie056n.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry