• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Zakupki dla Mamy i dzidzi :)

emulsje do kąpieli (te dolewane do wody) firm Oilatum i Balneum to lekarstwa (!!!) i nie powinny być stosowane na co dzień w pielęgnacji, jeśli skóra dziecka nadmiernie się nie łuszczy... także odpadają a co będzie to jeszcze nie wiem :D
tak jak pisałam wcześniej Oilatum to lek dopóki nie trzeba to po co wyręczać skórę dziecka z naturalnej ochrony - jako lecznicze są świetne ale z tego co wiem nie zalecane przy zdrowej skórze maleństwa...

reklama
jakos mam wrazenie od dluzszego czasu ze jak cos napisze, to jakbym byla przezroczysta..jakbym pisala do siebie :-(
no nic
Nie piszesz do siebie... ja czytam wszystko tylko czasu na odpowiedzi brak bo jesteście wszystkie aktywne ponad normę :D

A co do bodziaków z allegro to niestety tak czasem bywa, że przysyłają towar niezgodny z opisem lub coś ukryją...

Bubasek zgadzam sie z auliya.. cos kwietniowki aktywne sie zrobily i ja zanim cos napisze, to przdemna okazuje sie, ze jeszcze ktos cos napisal, a ja juz tego nie doczytalam:baffled: nio a pozniej niechce pisac posta pod postem:zawstydzona/y:

bubasek no co ty gadasz za glupoty, jak nie ma duzej dziury w tych bodziakach to pewnie ze je zszyj a jak duza to na smietnik i negatyv na allegro.
ja kupuje nowe. kupie po 6 bodziakow itd, bo malenstwo szybko rosnie wiec po co wiecej, a na aukcjach nie chcem tracic nerwow, dojdzie czy nie

nio ja na allegro kupilam z ciuszkow tylko szlafroczek, bo jakos te widziane na zywo bardziej do mnie przemawiaja;-) musze sobie pomacac, poogladac z kazdej strony.. nio i chyba sie boje wlasnie dostac towar niezgodny z opisem, a pozniej tracic nerwy;-)
zreszta inna sprawa, ze ja na allegro tylko ogladam i jak juz cos upoluje to mezus mi zamawia, bo ja tam sie na tym nieznam zabardzo:zawstydzona/y: taki ciemniak sie ze mnie zrobil przez ta ciaze:zawstydzona/y: kurcze czasem to mysle, ze teraz to ja mam refleks jak u malego dziecka, a z kojarzeniem faktow to juz wogule katastrofa:baffled:

bubasek no co ty gadasz za glupoty, jak nie ma duzej dziury w tych bodziakach to pewnie ze je zszyj a jak duza to na smietnik i negatyv na allegro.
ja kupuje nowe. kupie po 6 bodziakow itd, bo malenstwo szybko rosnie wiec po co wiecej, a na aukcjach nie chcem tracic nerwow, dojdzie czy nie
te tez sa nowe - Z METKAMI !
dlatego sie wkur....
ale zszyje dziurke bo nie az taka wielka..
neutrala wystawilam

mi przyszly 2 body
z metkami nowiutkie, jedno EXTRA a drugie z dziura
icon_evil.gif

a wiecie co najlepsze - dziura zaklejona TASMA KLEJACA ! ze niby nie widac bedzie czy jak?
w aukcji nic o dziurze nie wspomniano...
no nic, wystawilam neutralny komentarz za te body z dziura, bo szybko i sprawnie przyszlo, ale tak sie nie robi. Na szczescie nie jest az tak duza i zszyje sama..

Bubasku tak czasami jest, może to zbieg okoliczności, mój K ma firme, która zajmuje się sprzadarzą urządzeń między innymi na allegro i czasami mimo, że sprawdzają towar, nie zauważą jakiejś rysy, zadrapania... W każdym razie może napisz maila, że towar uszkodzony i niech przyśllą Ci nowy...

reklama
Bubasek no to niezle jaja z tymi bodziakami!!!

Ja bym się wściekła, jeszcze taśme nakleili..... co za bezsens. :no:
Ale juz musztarda po obiedzie, zaszyj i nie wnikaj. :happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry