• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Piszecie o wózkach, ja miałam dla syna z lutego roan marita - duża gondola (urodziło mi się 4,5kg! ;D), pompowane koła (na śnieg), spacerówka też ok, ale i tak około 9 miesiąca wymieniliśmy na coś lżejszego i do tej pory używamy maclarena.

jakiś czas temu chciałam sprzedać maritę, bo gdy myślałam o drugim dziecko, to marzył mi się jakiś wózek ze skrętnymi kołami. ostatecznie nie sprzedajemy, bo szkoda kasy skoro ten jest jak nowy :)

reklama
Sprite Roan Marita stoi u moich rodziców po siostrzenicy. Gondola jest rzeczywiście ogromna i w porównaniu do mojej Quinny Speedi to kolos nie wózek. Jak w bobo nie zmieści się w nasz to będziemy brać. Na śnieg to koła skrętne nie potrzebne

Zazdroszczę wyboru wózka... Gdyby mój był zły to bym go wymieniła bo lubię przeglądać i szukać :))))

Nulini gratuluję wygranej :)

Perelka ja jestem przeciwna wszelkiemu bujaniu. Chyba, że to byłaby jedyna rzecz pomagająca na kolki hehe...

Widzisz Agulqa nie tak łatwo... każdy co innego preferuje :))) Mi z moim się udało i jestem zadowolona a Wy musice zbadać wszystkie za i przeciw :))) Niby tylko wózek ale wybór zbyt duży.

reklama
Ja zgadzam się z Azą. Każdy ma inne warunki mieszkaniowe. Jedni muszą mieć lekki wózek inni wręcz odwrotnie, bo mieszkają na wsi.

Ja ze swojego jestem zadowolona pomimo że trójkołowiec. Mam Quinny Speedi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry