reklama
Alecta - wyluzuj To chyba Ty źle mnie odczytałaś. Nie miałam Was na mysli akurat.
O rety jaki atak. Uwazam że zima też można dziecko przegrzać. Moje dziewczyny to gorace babki i od malucha sa lekko ubierane.
O rety jaki atak. Uwazam że zima też można dziecko przegrzać. Moje dziewczyny to gorace babki i od malucha sa lekko ubierane.
Ostatnia edycja:
bada m.
Fanka BB :)
teraz mi 11 lat przybyło od czasów pierwszego porodu i sama myślę,czy Gniewko nie zmarznie,kombinezon mam obowiązkowo,czyli człowiek się z wiekiem zmienia 

i poglądy również;-)
a tak na prawdę to za dużą różnicę mam między starszakami a maluchem i mąż się śmieje,że przeżywam jak żadnego dotąd

a tak na prawdę to za dużą różnicę mam między starszakami a maluchem i mąż się śmieje,że przeżywam jak żadnego dotąd

Ostatnia edycja:
agulqa_b
O jaaa a ja mysle ze te ataki to wasze horminy buzujace 
Ja mam jakis kombinezonik, ale nawet nie wiem jak bardzo gruby. Musze z piwnicy poprzynosic to wszystko. Jak cos jest jeszcze kocyk. Dziecko dziecku nierowne wiec mysle ze kazda z nas indywidualnie bedzie wiedziala co robic i na pewno bedzie robila co w jej mocy by bylo jak najlepiej
Ja mam jakis kombinezonik, ale nawet nie wiem jak bardzo gruby. Musze z piwnicy poprzynosic to wszystko. Jak cos jest jeszcze kocyk. Dziecko dziecku nierowne wiec mysle ze kazda z nas indywidualnie bedzie wiedziala co robic i na pewno bedzie robila co w jej mocy by bylo jak najlepiej
bada m.
dostałam kombinezon,fajny ,śmieszny na kapturku ma rogi jak łoś czy renifer i tak kojarzy się z okresem świątecznym,ale czy sądzicie,że chłopiec może nosić czerwony kombinezon ? Bo ja tak,a mój mąż popatrzył na mnie jak na wariatkę i pyta czy chcę to ubrać naszemu synkowi 

agulqa_b
Bada moze jest daltonista jak moj Ł i mysli ze to rozowy ;-)
ja też kupiłam w lidlu młodemu golfiki. zresztą co roku je kupuję, tj. teraz 3 raz
. kurtki też oglądałam i dla mnie super. lepsze niż zeszłoroczne, ale młodemu na szczęście pasuje z poprzedniego sezonu, więc spokojnie mogę kasę zainwestować w buty dla niego. znalazłam już fajne w Zarze, bo chciałam kupić takie ocieplane adidasy za kostkę w H&m, ale jak je ubrał, to takie sztywne te buty, że szkoda nogi.
jezyk, krążek 3.11.
chciałam kupic ten ręcznik z Biedry, ale znalazłam wczoraj taki
15 zł droższy, ale bardzo milusi w dotyku, bambusowy. mam nadzieję, że się sprawdzi (i druga, nowa, ostatnia ozdoba świąteczna - choinka załatwiona
).

jezyk, krążek 3.11.
chciałam kupic ten ręcznik z Biedry, ale znalazłam wczoraj taki

Załączniki
Bada a czemu nie może móc czerwonego? Mój szwagier połowę koszulek ma czerwonych bo mu pasują czerwony jest z tych bardziej uniwersalnych kolorów
Sprite ale ładniutki!! Strasznie mi się podobają motywy sowy
TKMAXX jest super! 
Sprite ale ładniutki!! Strasznie mi się podobają motywy sowy
reklama