reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
Alecta - wyluzuj To chyba Ty źle mnie odczytałaś. Nie miałam Was na mysli akurat.
O rety jaki atak. Uwazam że zima też można dziecko przegrzać. Moje dziewczyny to gorace babki i od malucha sa lekko ubierane.

Ostatnia edycja:
teraz mi 11 lat przybyło od czasów pierwszego porodu i sama myślę,czy Gniewko nie zmarznie,kombinezon mam obowiązkowo,czyli człowiek się z wiekiem zmienia :-D:-D:-D i poglądy również;-)
a tak na prawdę to za dużą różnicę mam między starszakami a maluchem i mąż się śmieje,że przeżywam jak żadnego dotąd :tak:

Ostatnia edycja:
O jaaa a ja mysle ze te ataki to wasze horminy buzujace :p

Ja mam jakis kombinezonik, ale nawet nie wiem jak bardzo gruby. Musze z piwnicy poprzynosic to wszystko. Jak cos jest jeszcze kocyk. Dziecko dziecku nierowne wiec mysle ze kazda z nas indywidualnie bedzie wiedziala co robic i na pewno bedzie robila co w jej mocy by bylo jak najlepiej

Karpanna, ale czemu zaraz ataki.
Przecież Cię nie zwyzywałam, nie wyśmiałam ani nic z tych rzeczy, a zwróciłam tylko uwagę, że nasze wypowiedzi czasem są sarkastyczne i nie wszystko należy brać serio.

dostałam kombinezon,fajny ,śmieszny na kapturku ma rogi jak łoś czy renifer i tak kojarzy się z okresem świątecznym,ale czy sądzicie,że chłopiec może nosić czerwony kombinezon ? Bo ja tak,a mój mąż popatrzył na mnie jak na wariatkę i pyta czy chcę to ubrać naszemu synkowi :-D

ja też kupiłam w lidlu młodemu golfiki. zresztą co roku je kupuję, tj. teraz 3 raz :-p. kurtki też oglądałam i dla mnie super. lepsze niż zeszłoroczne, ale młodemu na szczęście pasuje z poprzedniego sezonu, więc spokojnie mogę kasę zainwestować w buty dla niego. znalazłam już fajne w Zarze, bo chciałam kupić takie ocieplane adidasy za kostkę w H&m, ale jak je ubrał, to takie sztywne te buty, że szkoda nogi.

jezyk, krążek 3.11.

chciałam kupic ten ręcznik z Biedry, ale znalazłam wczoraj taki WP_20141015_002.jpg 15 zł droższy, ale bardzo milusi w dotyku, bambusowy. mam nadzieję, że się sprawdzi (i druga, nowa, ostatnia ozdoba świąteczna - choinka załatwiona :-p).

Załączniki

• WP_20141015_002.jpg
    WP_20141015_002.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 51
Bada a czemu nie może móc czerwonego? Mój szwagier połowę koszulek ma czerwonych bo mu pasują czerwony jest z tych bardziej uniwersalnych kolorów

Sprite ale ładniutki!! Strasznie mi się podobają motywy sowy :) TKMAXX jest super! :)

reklama
tak! ja też uważam, że TKMAXX jest zajebisty i żałuję, że u mnie są tylko 2, bo 3 chyba dopiero w Bielsku, a to już jednak kawałek jest ;-)

Do góry