• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Bada też ostatnio kupiłam w Biedrze i te małe trzymają a ten wielki niestety nie. Teraz będę brać te mniejsze bo i tak je uwielbiam :) Zadowolona byłaś z tego parowego mopa?

reklama
Bada ja mam po oli takie dwa tylko zwykłe proste bez wytlaczanych misiów. I zgadzam się są naprawdę fajne i cieplutkie :)

Właśnie wczoraj je znalazłam kompletnie o nich zapomniałam i się cieszę na taką niespodziankę w czasie sprzątania. Wypiore i cieplutkie kocyki jsk znalazł :)

Te kocyki akrylowe to są takie że po jednej stronie mają dłuższy włos a po drugiej krótszy? Bo mam taki gruby kocyk po dziewczynkach i w spacerówkach się wkurzałam bo mi się ślizgały strasznie i spadały. Polarowe się trzymały.

reklama
Przyszła paczka. Poduszka klin nie porywa mnie ale zobaczymy później :P ale co mi się spodobało? Zamówiłam taki "leżaczek" do kąpieli, jest stelaż i pokryty taką miękka frotą, którą po kąpieli się zdejmuje i suszysz i git. A nie jak te gąbki co ociekaja wodą nawet jak się wycisnie i tyle gromadzą bakterie i syf. Naprawdę super ten leżaczek :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry