Laski, mam! zaraz do mnie przyjedzie!!! jutro pierwsze suszenie o ile jej nie oddam, bo uznam, że mi mieszkanie zagraciła

oczywiście media to oszuści i gdyby nie mój brat, który chwilowo tam pracuje to wyszlibyśmy z niczym
a cały psikus polegał na tym, że po pierwsze raty 50 x 0% nie objęły naszego zakupu, ale to akurat nie był problem, bo ten okres i tak był dla nas za długi, więc satysfakcjonowało nas 36 rat. natomiast media markt ma zmieniony bank. wcześniejsze zakupy na raty braliśmy na kartę kredytową media z banku credit agricole. trzeba było płacić roczną opłatę 30 zł za użytkowanie karty, ale za to w każdej chwili, każdy zakup (głupi czajnik czy odkurzacz) mogliśmy sobie spokojnie dobić do rat. teraz mają santander i wyobraźcie sobie, że raty 0% to już nie są raty 0%! nic mnie tak nie irytuje jak takie bezczelne wprowadzanie klienta błąd! wszędzie trąbią RATY 0%, a na miejscu okazuje się, że do każdej raty jest doliczane prawie 6zł obsługi kredytu

. na naszym zakupie wyszło to przeszło 200 zł! za dużo opisywanie, dlaczego podziękowałam pani i odeszłam od punktu kredytowego. w każdym razie ze względu na mojego brata pani złożyła jakiś czarodziejski wniosek do banku i przyznali nam raty bez tej zapłaty za obsługę, czyli naprawdę 0%.
bada, a ile Cię wyjdzie ta suszarka przy ratach w neo24?
brat o 21 kończył, wpakowała ją w swojego combika i za 15 minut powinien u mnie być