• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

A ja używam oliwki w żelu. Kupiłam ją z myślą, że w sam raz bedzie do detektora. Ale wysłałam na brzuch raz, drugi, trzeci i jest świetna :)) Johnsons Baby oliwka w żelu. Polecam :)

Wylałam, a nie wysłałam :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ja uzywalam na poczatku oliwki ale laski odradzaly. Teraz mam balsam ziaji, pozniej kupie ten z rossmanna, specjalnie sobie karte zalozylam by taniej miec ;-)

Dziewczynki, a czy któraś kupiła juz cos dla dziecka ? Ja sie ostatnio odważyłam po wizycie jak wszystko było w porzadku na ciuszki w Tesco na wyprzedazy. Tylko jeden komplecik śpioszki z bluzeczka. Przecena była z 69 zł na 18,50 zł :-)

goferek jak mam tak suchą skórę ze będę mamą momentalnie nie ma na skórze, wiec dla mnie ideał ;)

LayDeeK juz kiedyś pisałam o oliwkach, dermatolog mówił ze one dają złudne wrażenie nawilżania a na dłuższą metę niestety ale wysusza skórę dlatego też wiele położnych odradza stosowanie oliwki dla niemowlaków

perełka ja jeszcze nic, ja mam czas ;) ale zaczynam na wózki patrzeć ;)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry