reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

reklama
a ja myslalam ze kazdy wstawi interesujacy model i powie czemu jego zdaniem warto go kupic ;p

TEŻ tak myślałam :) ja się kompletni nie znam na wózkach i chętnie skorzystam z waszych typów i wysłucham wszelkich "za" i "przeciw" e W necie rózne rzeczy piszą, a własne doświadczenie jest najlepsze!!! Nie zawsze te superaśne są takie zajebiste jak je zachwalają producenci - nie tylko wózki zresztą... więc lepiej posłuchać doświadczonych koleżanek nie :) a cena, no cóż - sprawa indywidualna :)
Spisuje wasze wszystkie typy i wolnej chwili (czyt. wieczorne mecze:confused2:) będę sprawdzac je w necie :tak:

agatekw rozmawialam z kuzynka, ma 3letniego synka. mowila ze jej zdaniem nie warto brac 3w1 bo stelarz jest dosc spory a foteliki nie maja atestow. w spacerowce dziecko jezli czasek nawet i trzy lata wiec oplaca sie zainwestowac. jej zdanie: gondola, lepszej firmy ale uzywana bo raptem gdzies na pol roku, spacerowka dosc dobra, mozna zainwestowac a fotelik wiadomo, wazne sa atesty. poleca tez chusty do noszenia bobikow

Agulka sa wozki w zestawah 3w1 z atestowanymi fotelikami.
Xlandery, Tako maja opcje fotelika maxi cosi, Mutsy i Quenny tez. Trzeba czytac, co daja ;) wiadomo bez atestow to strata kasy.
Ja osobiscie polecam tez baze wczepiana do iso fix'a w aucie. Nie trzeba sie bawic w motabie fotela pasami tylko sie go wczepia w baze, ktora piszczy jak cos jest nie tak zamontowane.

To czy warto kupowac zestaw czy nie w duzej mierze zalezy od Waszego trybu zycia. Jak duzo jezdzisz autem to szybko zapragniesz miec parasolke, ktora jest duzo lzejsza i szybko sie sklada i rozklada.
Jak duzo chodzisz, spacerujesz i nie mieszkasz na 5tym pietrze bez windy taki porzadny zestaw 2/3 w 1 spokojnie wystarczy na okres wozkowania. Te wozki zazwyczaj maja wieksze kosze na zakupy, sa lepiej zamortyzowane i wygodniejsze dla dziecia.
Tutaj sie tez pojawia temat kol, pompowane czy piankowe ;)

Chusty sa super ale w zimie bardziej sprawdza sie w domu przy uspokajaniu malucha albo jak jest wiecej dzieci i trzeba miec wolne rece ;)
Za to wiosna lato to juz szal chustowo-spacerowy ;) takie moje skromne zdanie

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

widzisz żelka to jest tak, że na spacery na pewno będę chodzić, ale do miasta mamy 15km wiec zakupy czy cokolwiek i tak brda samochodem robione ;)

Dziewczyny, leze dzis od rana sama w domku i przegladam troche wozki. Natrafilam na luca bebetto. Zaciekawil mnie bo: 1) gondola 79cm, 2) wozek jest 2/3w1, 3) waga konstrukcji 8,9kg (to chyba nie jest jakos duzo w porownaniu do innych), 4) spacerowka moze byc wlozona w obie strony, 5) przednie kola skretne, blokowane, wszystkie pompowane, 6) cena ok 1500zl zalezy od wersji itp. Ogolnie z tych co przegladalam chyba moj faworyt poki co. Moze ktoeas z Was ma doswiadczenie badz slyszala cos o nim? Na internecie opinie rozne, jedne bardzo dobrem inne srednie.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa koleżanka kupiła, ale będzie użytkować od lipca ... więc dam znać jak wrażenia :tak: waga pompowańców chyba jest wszędzie mniej więcej taka sama, konstrukcja to jedno, a dodaj sobie jeszcze wagę gondoli + maluszek

dziewczyny a co planujecie na początek do spania? Myślałyście o kołysce??? Ja ze względu na małą sypialnię zaczynam się ostro zastanawiać nad tym rozwiązaniem.

reklama
Do góry