reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini, szkoda kotów, bo te od agulqi są super :-(

ha! pierwszy zakup za mną (nie licząc tych getrów za 5zł z lidla :-p). 4 pieluszki flanelowe/kocyki na lato :-) w szalonych kolorach :rofl2:

kocyki.jpg

i słonia na moją zeszłoroczną choinkę :-):-) muszę ozdoby na raty kupować :-D

a niżej moja ekologiczna choinka ;-)

choinka.jpg

Żelka, byłam w Boćku! gadałam z tą samą babką co ostatnio - douczyła się, bo teraz już wiedziała, że można wybrać czarny stelaż itp. wyliczyła mi za wózek na czarnej ramie (z przedłużanym daszkiem+folia przeciwdeszczowa) oraz adaptery do fotelika z rabatem 4340 zł. pytałam o zimową promocję, to niestety powiedziała, że oni o tych akcjach z dnia na dzień się dowiadują, więc w chwili obecnej nic nie może obiecać. prosiłam też o wycenę śpiworka do spacerówki i :szok::szok::szok: jakiś zwykły ponad 400zł, a z lepszego materiału ponad 800zł!!! :szok::szok::szok::szok::szok: no lekka przesada! :no:

Załączniki

• kocyki.jpg
    kocyki.jpg
    19,8 KB · Wyświetleń: 64
  • choinka.jpg
    choinka.jpg
    19,6 KB · Wyświetleń: 65
reklama
agulqa, z pomocą męża mego w środku nocy :-D:-D. mąż pociął stare deski, a ja przybijałam gwoździe (najpierw, aby połączyć deski na kształt choinki, a później jeszcze wystające gowoździe na ozdoby). nawet jej nie malowałam lakierem ani nic. jest totalnie surowa, ale taka właśnie mi się podoba ;-)

Megami, jezyk - cena KOSZMARNA. to nie podlega dyskusji. ale chodząc po tym sklepie widziałam jeszcze droższe egzemplarze. np. taki Hartan VIP w cenie, o zgrozo, prawie 5500 zł :szok::szok::szok::szok::szok::szok:

agulqa, opiera się o ścianę, a pień stoi w doniczce. ale możesz sobie zrobić taką nóżkę. albo przybić do ściany (ja tam wolałam mniej inwazyjnie ;-);-))

Doggi, :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2: nie! ja dopiero kupiłam 1 nową ozdobę przy okazji wizyty w sklepie. choinka stoi w piwnicy i czeka na tydzień przed świętami :-p:-p:-p. a zdjęcie jest zeszłoroczne ;-)

reklama
Do góry