• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

ZAKUPKI dla mamy i maleństwa :)))

Nulini co do wiaderka to slyszalan ze w tej pozycji niby ale wolalabym zobaczyc to w realu ;)
Chuste mam identyczna. :) tyle ze ja dalam ponad 100zl za nia :/ teraz mi zle ze przeplacilam :(

Dzis jestem happy. Bylismy w miescie i moja babunia powiedziala ze w ramach prezentu na nowe m mamy cos od niej sobie kupic. Kwota ok 150zl. Kupilismy wiec lustro do lazienki i zyrandol do kuchni. Ciesze sie mega bo sami bysmy nie kupili teraz na pewno a tak zawsze jakis wydstek mniej. No i lacznie nawet 140zl nie wyszlo :p

reklama
Nulini co do wiaderka to slyszalan ze w tej pozycji niby ale wolalabym zobaczyc to w realu ;)
Chuste mam identyczna. :) tyle ze ja dalam ponad 100zl za nia :/ teraz mi zle ze przeplacilam :(

Jak przepłaciłaś, jak nowa kosztuje 180zł ;-) Nie przepłaciłaś, po tyle te chusty chodzą, ja dałam mniej, bo po znajomości :tak:
Super prezent od Babuni!!! Kochana Kobieta!!! :-D

Ja wiaderko mogłabym wypróbować, ale w życiu bym tyle za nie nie zapłaciła :-D
Poza tym u nas już jak Młoda siedziała, to od razu kąpana była w dużej wannie i teraz też tak planuję :tak:

Ok zamówiłam kolejne rzeczy! Wszystko z wysyłką wyszło około 180zl wiec nie jest źle :P
Zamówiłam laktator elektryczny easy start canpola (dobra opinie ma w necie i cenę tez spoko), poza tym paczkę pampersow new baby za 26 zł za duża paczkę :D patyczki do uszu te wyprofilowane i wkładki canpola na cycki (w razie w) aaa i podkłady poporodowe tez canpola (z ciekawości) po mału do przodu z wyprawką :)

Nulini wlasnie wiem ze po tyle chodza. I tak jestem zadowolona bo chcialam taka kolorystyke by byla dla chlopca i dziewczynki i w razie w zeby Ł tez nosil :-)
Ja wlasnie tez planuje kapac w duzej wannie. A kto wie, moze bobas bedzie z nami kapany?:-P

Doggi pozazdroscic. Ja dzis kupilam inhalator i zostalo mi 20zl do konca miecha :-P

Doggi, weź nie szalej, bo przez Ciebie w panikę wpadam! :-p

agulqa, Młoda się z nami też kąpie :-D W tygodniu ze mną, w weekendy z mężem, oszczędność wody i wygoda ogromna, bo ja w tym czasie kolację ogarniam :-D

Co do kąpieli to mamy wanienkę po Ninie ale jeszcze nie wiem czy będziemy z niej korzystać. Szwagierka miała prysznic o do brodzika wstawiała taki zwykły dmuchany basenik, podobno wygodnie jej było.

Ja pod koniec miesiąca będę myśleć nad wyprawką dla mnie, muszę najpierw kupić jakąś torbę w ogóle na te rzeczy. Przy Ninie fajną torbę upolowałam w Biedronce, może teraz też jakaś się trafi. Dajcie znać jak traficie na jakieś fajne oferty w tym temacie.

Nulini ja dla samego przytulania sie do malego cialka bede chciala sie kapac z bobasem ;-)

Ja sie ciesze z inhalatora bo pozniej bedzie tyle rzeczy do kupienia ze 140zl to bedzie sporo a teraz hmmm tez sporo ale nie kupuje jeszcze wyprawki wiec damy rade

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry