• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A oto nasze zakupy:

Ten komplecik ze spodenkami jest jeszcze ciut za duży, ale bardzo mi sie podobał, a na jesień będzie w sam raz. A w tej sukience to Nata już chodzić może, choć na metce jest napisane rozmiar 6 - 9 miesięcy.

No i jeszcze taka kurteczka, rozmiar 74, ale już też dobra. Tym bardziej, że wierzchnia odzież musi być troche większa.

Teraz rozglądam się za kombinezonem, takim z odpinanymi skarpetami itd., żeby dziubek ciepło miała.

Anetka, Pysia - śliczne ciuszki :-)
Anetka ten sweterek jest exstra i jeansy też. :tak:i bluzy tez super - podoba mi się bardzo ta czerwona z kubusiem puchatkiem.
Pysia śliczny ten komplecik ta sukieneczka i kurteczka - twoja niunia będzie ślicznie wyglądała i będzie jej cieplutko.

Anetka, Hana musze stanac w obronie naszych mlodych kawalerow... rajstopy:confused2::ninja2:, mamuski no nie robcie z nas pederastow :cool2:;-)
Poza tym zakupy fajowe wam wyszly.
Ja jednak wole jeszcze mojego ubierac w body, narazie jedna bluze mam, ale pewnie juz czas najwyzszy nabywac jakies cieplejsze ubranka.

Dzieki dziewczynki:-)
PYSIU - kompleciki superowe, szczegolnie ten z sukienusią....ja tez chce coreczkeeeeeeeeeeee juz!!!.............. ;-)
NICZKO - a co Ty masz zamiar ubierać Eryczkowi pod spodnie zeby mu zimno nie było?:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry