• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
ANIU - krzesełko super:tak:
M_KTOSIU - słyszałam o takich puzzlach, ale jeszcze nigdzie nie widzialam.....a musi to byc super sprawa:tak:Musze intensywniej poszukac.....moze allegro:-p

A to moje nabytki:-D
Kombinezonik...kupiłam rozmiar 74, jakis strasznie duzy mi sie wydaje no i narazie Kubali jest sporo za duzy wlasnie....mam nadzieje ze na zime bedzie w sam raz (a propos - super wybor maja w Cocodrillo):tak:

Kurteczka poki co tez troszke za duza

Misiowy kombinezonik - nie wiem czy przypadkiem MADZIALLENKA nie pisała ze tez taki kupila.....moj M byl tym zachwycony:laugh2:

I reszta...

M_ktosiu mi sie tez podobaja te maty, ael narazie kupilam malemu taki chodniczek w ulice, bo u mnie wszedzie kafelki wiec zeby mila gdzie trenowac przewroty i raczkowanie.
Aneta taka puzlo-mata napewno jest w Leroy-Merlin. pewnie jest ten sklep we Wrocku, co? Ubranka fajne, szczegolnie ten misiowy kombinezon.
Ania1a1 fajne krzeselko. A stabilne? A oparcie mozna regulowac? A jakiej firmy kupiliscie?

ojj az piszcze z radosci!!! kombinezoniki sa sliczneszczegolnie takie misiowe i z uszkami:tak::-)tez mam juz ciuszki na jesien i zime potem wkleje fotki:tak:
mam pytanko-Emilcie czesto obciskaja spodnie,kupuje dobry rozmiar ale gumki sa tak ciasne ze az sie odbijaja:szok:tam gdzie sie dalo poluzowalam albo szersza gumke dalam ale w niektorch sie nie da:baffled:jestem sama na siebie zla ze kupilam takie spodenki no ale nastepnym razem bede uwazala:tak:
a pampery 4 super no...

Hmmm...NICZKO nawet w weekend byłam w Leroy Merlin......ale to napewno o te same puzzle chodzi o ktorych pisaly dziewczyny? Bo cos mi to nie pasuje do tego sklepu....:dry:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry