• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Matko!!! Dziewczyny ale Wy szlejecie z tymi zakupami!!! Ja musze dopiero liste zrobic co bedzie potrzebne, a kupioc wszystko to nie wiem kiedy sie wybiore :no:. Na razie brak czasu.

Mktosiu Nelka sliczna! A mata fajna rzecz :tak:.

Aneta fajne ciuszki, zwlaszcza mis :-).

Ania krzeselko sympatycznie wyglada :tak:.

Mi się takie puzzle bardzo podobaja jak twoja Nelka M_ktosiu ma. Tylko narazie w tej klitce, w której mieszakam nawet nie miałabym gdzie położyc, ale może jak nam sie uda przeprowadzic to kupie mojej Alusi:tak:

no mata fajna tez sie nosze z zamiarem kupna:tak:ja mozna i do buzki bo miciusia jest co nie? to taka pianka:tak:
no a teraz nasze zakupki,wiekszosc ubranek na 80 i nie wiem czy nie na wyrost kupione,acha one sa prawie wszystkie uzywane od znajomych:tak::-Dza grosze praktycznie

reklama
Wow, Szmina, ale zaszalałaś:tak:. A mi dziś kurier przywiózł tą zabawkę, co na allegro kupiłam. Fajna, jeszcze Nacie nie dawałam, jutro wypróbujemy. jest naprawdę super:tak::-D:-), gra ładne melodyjki, i co najważniejsze, ma duuuużo rzeczy do odkrywania i można przy niej fajnie się bawić, leżąc na brzuchu:happy:. Jestem teraz u rodziców, w czwartek rano wracam, to wkleję foty, bo tu nie mam cyfraka.:cool2::dry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry