• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

zakupki dla naszych maleństw

aneczka1 - fajne krzesełko....... i synuś jak ładnie siedzi:tak:
anetka- szalejesz kochana z zakupami.......... rozpieszczasz synusia........ wszystko superowo fajowe:tak:
niczka - rajty dla chłopców wcale nie są obciachem......... mój lepiej wygląda niż w jakiś dzidziusiowych śpiochach;-):cool2:

ja właśnie jeszcze troszkę czekam z zakupem kombinezonu...... nie chcę kupować pochopnie.... jak byłam w ciąży to kupwałam ubranka a później to i tak tylko takie sprawdzone nosił...... niektóre rzeczy to może raz miał na sobie.... a kasiorki dużo poszło:sorry2:......... generalnie nie lubiłam młodego w śpiochach i mam takie z h&m w ogóle nie noszone... spodnie na szelkach - nie noszone......... najbardzej sprawdziły się bodziaki i takie spodenki śpioszkowe z h&m... wynoszone na maxa.......

reklama
Aniu krzesełko fajne - i mały jak sobie pewnie w nim, siedzi!!!:tak:
Fajny ten koszyk od spodu na jakieś zabawki i itp., jeśłi dobrze widzę...:-D
Anetko ubranka śliczne - kombinezonik polecałam, ale sama nie kupiłam, bo mój M. powiedział że kolor mu nie pasuje, że wygląda na brudny... Ale i tak kupię - jak jeszcze będą...:confused::dry: Moja koleżanka też kupiła swojemu synkowi, zobaczę jak leży...
A jaki Ty rozmiar wybrałaś?

MADZIALLENKO - ja kupilam 68....od biedy moge juz Kubale w to ubrac, ale jak troche urosnie to tez bedzie pasowac:tak:
W ogole ja mam wrazenie ze te numeracje to są zanizone....bo te ubranka wydaja mi sie wieksze niz 68...:dry:

Kurczę ja muszę zmierzyć małą, bo nie mam pojęcia jaka długa ona w tej chwili jest. Ale wydawało mi się że rozmiar 68 będzie akurat na teraz... A kombinezonik powinien być chyba luźnieszy żeby swobodnie można było się ruszać...Zmierzę i zobaczymy...:tak:
Ten misiek jest chyba dobry na takie temperaturki nie niżej niż 10 stopnie, jak tylko na same body i rajstopki na przykład - co Ty sądzisz Anetko...Bo zimowy to on nie jest...:blink:

Tak MADZIALLENKO - to jest na taką pogode na teraz....mozna spokojnie ubrac grubszego welurowego pajaca i dzidzia bedzie sie mogla swobodnie ruszac.....a Kubala nawet jak pare centymetrow urosnie to tez sie bedzie mogl swobodnie w tym ruszac:tak:

reklama
Aniu no bardzo fajne to krzesełko :tak:
Anetka super ciuszki a ten kombinezonik to w 5 10 15 kupiłaś no nie bo właśnie wczoraj byłam i widziałam i jeszcze niebieskie były - tez ładne. :tak:

A ja wczoraj kupiłam dresik - rozmiar 80.
I rajstopki i body.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry