• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

kasieńka zerknij sobie na 4 str. (po moim poscie na 5 -krzesełko pysi) tutaj... jest fajne zielone:tak:
to co mi się nie podoba na chwilę obecną to to,ze jak mały niestebilnie siedział to leciał na boki i tak jak dla mnie to twardawo.... no ale dzieci rosną więc pewnie lepiej będzie mu służycć... teraz jak go sadzam to obkładam wewnątrz kocem żeby się nie chwiał i miał mieciutko... w plastikach jest chyba inaczej:tak:

reklama
no i wlasnie to mnie zadziwilo w tym ikeowskim bo nie jest wcale ciezkie, moge podniesc je razem z malym w srodku a jest bardzo stabilne. Felerem mozebyc to, ze nie ma kolek, ale z drugiej strony bez problemu sie przesuwa - ma takie zaokraglone koncowki nozek i to ze nie ma opcji zmian pozycji oparcia, ale powiem szczerze, ze maly w nim dobrze siedzi i nie brakuje mi tej opcji. Rozmawialam z bardziej doswiadczona kolezanka i mowila, ze ani razu nie korzystala z tej opcji w jej krzeselku.

wiecie co mojej kumpeli na rehabilitacji powiedzieli ze te lezaczki sa nie zdrowe....nie wiem czemu musialabym ja zapytac a moze tylko nie odpoweidnie dla jej niuni? nie wiem teraz:confused2:

Kochane co myślicie o takim rowerku

8W1 ROWEREK, JEŹDZIK, PCHACZ, DŹWIĘK INJUSA (260777618) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

chyba nasze maluszki są zamalutkie nie ??
Ehh a taki fajniutki i korci mnie coby zamówić :laugh2:

Wcoraj poleciałam do miasta żeby kupić sobie spodenki albo płaszczyk na zimę no ale oczywiscie zamiast rozglądac się za czymś dla siebie to wynalazłam super sklep z dziecięcymi ubrankami a tam śliczne ciuszki z postaciami disneya ożesz ... no i oczywiście nakupowałam Kubali ubranek ... haaa i taka słodką niebieską,polarkową bluzę ze Snoopim :-p

anulka - rowerek superowy.... na wiosnę jak znalazł... (tylko drogi:-()... nie wiem... jakoś mi tak szkoda kasiorki (nie ze skąpstwa:no:)... tylko wiem jak dzieci krótko się cieszą zabawkami... ale on jest taki wielofunkcyjny więc posłuży:tak:... u mnie to teściowa jest od drogich zabawek:cool2:... już zapowiada,że kupi małemu autko do jeżdzenia:tak:
a powiedz o jakim sklepie dzieciącym mówisz???

reklama
MADZIALLENKO - ja spiworek mialam w komplecie z wozkiem...taki z polarkiem w srodku - wiec problem mam z glowy bo on jest oki:tak:
Ale ten ktory wkleilas bardzo mi sie podoba:-)
ANULKA - fajny ten rowerek....super ze tak wielofunkcyjny...i tez mysle ze na wiosne bedzie ok:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry