• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasieńka - ja też mam drewniane... i gdybym miała jeszcze raz kupować kupiłaby plastikowe:tak:... są bardzej takie przytulne... można pasami przypiąć... kupując sugerowałam sie tym,że on i tak długo w tym nie usiedzi a ono sie zozkłąda na krzesełko i stoliczek...
ale jakąś dziewczynka wkleiła tu też fajne z plastiku takie rozkładane i w podobnej cenie:tak:

KASIU - tak tak mam drewniane.......i jestem z niego zadowolona......pasy mozna dokupic bo jest miejsce do ich przypiecia......ale poki co nawet przy moim rozbrykanym maluchu nie sa potrzebne...Jak masz jakies pytania to wal;-)

To nasze wyglada tak jak na zdjeciu.....tylko mamy inna tapicerkę
krzeselko1.jpg

No dzieki dziewczynki za opinie. Ladne Anetka to krzeselko :tak:. Kurcze zastanawiamy sie bo przyznam ze tansze sa chyba te drewniane i to mnie kusi. Chociaz powiem Wam ze przedwczoraj w Smyku bylismy i cena plastikowego i drewnianego byla taka sama, wiec to z cena to chyba nie regula. A jak jest z utrzymaniem w czystosci? Slyszalam ze lepiej myje sie plastikowe, prawda to?

KASIU - to moje drewniane myje sie bardzo dobrze......to nie jest surowe drewno tylko czyms pewnie lakierowane, wystarczy przetrzec i jest cool....no i tapicerka jest pokryta ceratką...nie trzeba zdejmowac do prania tylko tez przetrzec:tak: Czy jest lepsze od plastikowego to nie wiem - bo nie porownywałam na zywo......tylko sie zastanawiam czy te plastikowe nie sa lzejsze?

No to bede musiala przedyskutowac to z M. A jesli nawet ciezsze to nic, w koncu jezdzic z tym po mieszkaniu nie bede, chociaz kto wie... No nic, jeszcze nie wiem, decyzja zapadnie w njablizszym czasie :tak:.

reklama
Kasia ja ci polecam te z Ikei. Mi znajomi polecali i czytalam pochlebne opinie na forach. cena jest niska, zobacz sobie cene na ich stronie. Kupuje sie krzeselko+tacka+nadmuchiwana ochornka(my nie kupilismy)+ewe poduszeczka (my kupilismy taka w ksztalcie kraba)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry