• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
Pysia ladne to krzeselko my tez musimy wkoncu kupic jakies i tak sie zastanawiam czy drewniane czy plastikowe :tak:
Ania1 a1 ladne ubranka :-)a Adas slicznie wyglada w czapeczkach.
Widze ze czapeczki z uszkami sa the best!!! :tak::-)
Smart fajny ten lezaczek :tak:

My tez sie rozgladamy za kojcem widzialam tutaj takie duze drewniane potem dzidzius bedzie sobie mogl z niego wychodzic jak bedzie wiekszy - taki maly plac zabaw bedzie tam sobie mial :-)

dzisiaj podejscie nr dwa do zakupu fotelika ...ten co wam wczesniej podawalam Fotelik CONECO ZENITH 9 - 25 kg 6xKOLOR + 7xGRATISjak dla mnie nie jest fajny ze wzgledu na tapicerke gruby welur..a w lato to chyba mozna w tym poplynac ...chyba ze sie myle w koncu tapicerka w samochodzie jaest zazwyczaj z weluru ( no chyba ze skorka:-)) co o tym myslicie........bo jak wsadzilam malego to jest super pozycja od pol lezacej do siedzacej rewelacja i cena kuszaca

class_77.jpg
tak dokladnie wyglada ten lezaczek...ale co do wagi to sie nie zastanawialm szukam na pudelku ale nic nie jest napisane... tylkiem jeszcze nie trze o podloge....i chyba jest dosyc masywny...uszy sie jeszcze nie urwaly wiec bedziemy w nim smigac hahahaah

reklama
Oglądałam te foteliki Coneco, ale nie bardzo mi przypadły do gustu. Cena fajna, ten, co ja wkleiłam jest dla mnie super, ale sprowadzają go tylko z USA, 4 tygodnie trzeba czekać.:baffled::dry::-( A dziś wyszukałam też bardzo ładny fotelik, w sumie żałuję, że nie kupiłam, ale najpierw chciałąm jeszcze go na necie przejrzeć, i nie mogę nic o nim znaleźć. Na tapicerce jest napisane "duni baby", nie wiem juz sama, czy to firma, czy nazwa typu fotelika, ale jest fajny, posiada te wszystkie atesty, jest do 25 kg i można go ustawiać do poz. półleżącej. Jakbyście coś o nim natrafiły, proszę o odp.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry