• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

No i kupiłam krzesełko:tak::laugh2:. Jest zielone, tak jak na pierwszej fotce, a oprócz tego można je rozłożyć, tak jak na kolejnej (tylko tam jest innego koloru, bo nie znalazłam zielonego, ale moje jest zielone), więc Nata potem będzie miała krzesełko + stoliczek:-p:tak:. Wyszukałam takie na allegro za 259zł,a u nas w Kaliszu też było takie za 279zł, więc na to samo wychodzi, bo kurier 20zł kosztuje,a mam od razu:tak::-). Bardzo mi się podoba, jest wygodne i ma pasy, no i kolor pasuje nam do ścian.:tak::-D;-):-p

4xvo4rq.jpg

4znz18y.jpg

reklama
Pysiu super !!!!:tak:
Ja rowniez kupilam malemu krzeselko - czekam juz z 2 tyg i jeszcze nie przyslali :wściekła/y:
a dzisiaj malemu lozeczko turystyczne kupilam - zeby w Polsce mial gdzie spac :-)

Koral, to musisz koniecznie potem fotkę wkleić. Napewno jest ładne.
No, a teraz to jeszcze musze tylko kojec i fotelik samochodowy kupić. Taki wybór, że szok. Kojec chciałabym, żeby był jak największy, a fotelik, żeby był rozkładany do pozycji półleżącej, niestety, robią takie tylko do 25 kg, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. No nic, rozejrzę się po allegro, żeby jakiś model wybrać i potem poszukam takiego w sklepie.

Wszystkie kojce są najwyżej na 110cm długości. Czy nie ma nic większego??? Help!!! Potrzebuję coś większego...Aneta, a ten, co masz, to jakich jest rozmiarów?

PYSIA - moj wymiary wewnetrzne ma 107 cm x 107 cm.....jesli chcesz kwadratowy to bedzie Ci ciezko znalezc większe....te prostokątne są dłuższe, ale za to wąskie - wiec nez sensu...

niestety, robią takie tylko do 25 kg, ale cóż, nie można mieć wszystkiego. No nic, rozejrzę się po allegro, żeby jakiś model wybrać i potem poszukam takiego w sklepie.
pysiu nie przesadzaj,ze tylko.... moja natala jeszcze w tym roku ważyła 26kg i już od dawna jeździ tylko na podkładce pod dupkę...
ten co pokazałaś jest super i krzesełko też;-)

reklama
Kurcze, Hana, masz rację... Przecież nasze dzieci to nie hipopotamy. Ja sama w 8 klasie ważyłam 40kg, choć teraz juz niektórym moim przedszkolakom stuka 25.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry