• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama

No tak SMART - ja kombinezonik tez z Cocodrillo :tak:
SZMINA - ładniutkie ubranka, fajna kurteczka.....ja kupilam czapeczke o takim samym kształcie tylko bez tego sznureczka i w paski błękitno beżowe, w komplecie z rękawiczkami i szalikiem - maly wyglada jak rodemn z Laponii :-D

dziewczynki ciuszki piękniaste........ w ogóle dla dziewczynek takie cudeńka są,że nie jedną sukienusię bym nabyła:sorry::rofl2:

a ja dizś młodemu kupiłam kolejną czapusie... jakaś maniaczka się robię ...ale na zimę ja chcę misia no i mam..... i jeszcze jakieś 2 bluzki i małej piżamkę...
m_tosiu ja kupuję na 80 w hm (i sa duże - ale wole takie niż jak zaraz wepchnąć go nie będę mogła)...a Twój m to gdzie miał kupować małej? bo jak w hm na 90cm to pływanko będzie... chyba,ze na zapas:sorry:
n2l3pc.jpg

tak boskie sa te czapeczki zwierzatka, ja widzialam dziewczynke w stroju a'la mala rozowa swinka, przecudowna byla :-)

a wlasnie hania m zadzwonil, poinstruowalam go ile cm to ma miec i mial sie zorientowac... no i kupil kombinezonik, butki i spiworek do wozka, nie moge sie doczekac aby zobaczyc, moj m ma jobla i poszedl to jakiegos specjalnego sklepu dla adventures, ja sie nie znam na firmach ale to cos specjalnego dla wyczynowcow i to niby jakis dobry material ze dziecko mozna np do kajaka wziac na splyw i sie nie przemoczy... ten to wymysla, w piatek zobacze te cuda :sorry: oby byly dobre

a przy okazji dorzucil jakby szedl po chleb- to co mam dzisiaj kupic ten dom ? :laugh2:

smart spoko spoko, teraz wszystko mozna.... co innego rozowe spiochy w kwiatki ale jak elementy to faceci tak sie nosza no nie, np rozowe koszule do garnitura, garniutury same widzialam ostatnio piekny szary w rozowe linie, naprawde mi sie spodobal... a wiecie tu w korei sa modne srebrne garniaki, tzn szare z polyskujacego materialu, kolesie wygladaja dla mnie co najmniej dziwnie, jak w pizamach ale nie mnie to oceniac :-p

reklama
HANIA - sliczna ta czapusia:-D ja tez lubie takie z uszkami:-p mamy jedną ale cieńszą :tak:Ale ta Wasza jeste piękna - Mati wyglada jak niedzwiadek polarny...i slicznie sie brzdąc smieje.
SMART - takie ubranka z dodatkiem rozowego to Kuba tez ma - np taką koszulke na lato mial w błękitno-rozowo-zolte paseczki :tak:
M_KTOSIU - hehe widze ze niezłe zakupki M zrobil...to Wam mala nie zamoknie;-)
No i domek ma byc - tak powidzialas, prawda?;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry