• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
dziewczyny sliczne ciuszki pokupowalyscie...

pysia dopatrzylam sie ceny, zazdroszcze ze nie wiecej, bo u mnie tojest masakra mozna sie pochlastac

Pysia super ubranka! Najbardziej mi sie podoba czpka z rekawiczkami i body to na krotki rekaw ,ale wogole to wszystkie ciuszki sa sliczniusie. Ja wkleje kurtke ze spodniami i nasz nowy nabytek-sukienke i koszle (Martyna dostala wczoraj od cioci).

Smart super ten kombinezonik zielono bialy - bardzo mi sie podoba :tak:
Pysia sliczne te wszystkie ciuszki a ta kurteczka biala slodka - Natalka bedzie slicznie wygladac :-)
Kasiu sukieneczka slodziutka :-) kombinezon rozowiutki uroczy :tak:

kasia super rzeczy... ach ja to bym polowe sklepow wykupila, zebym tylko milionerka zostala najpierw :cool:

m obiecal popatrzec za kombinezonkiem w szwecyjce, moze cos na zime przywiezie, cos jak to on mowi goofy-style czyli ze kolorowy zawrot glowy, bo ja to zaraz bym rozowe zapodala :-D

myslalam znowu wlasnie o tych kombinezonach, ze jesli bedzie snieg i dziecina sie zechce tarzac to lepiej jednoczesciowy coby sniezek nie wpadl do gatkow, problem ze mala szybko z tego wyrosnie, wiec zalecilam kupic taki na 90 cm wzrostu to na pewno starczy do wiosny :tak:

reklama
Kurcze...ja widze ze Wy wszystkie takie duze te kombinezoniki kupujecie:eek:.....ja mam na 74 cm......myslicie ze przez kilka miesiecy dzieciaczki tak duzo urosną? Ja sprawdziłam wlasnie w swojej ksiazeczce zdrowia (bo przywiozlam sobie od rodzicow).....jak mialam roczek wzrost 72 cm (ur. 51 cm).....a jak 6,5 miesiaca - 69 cm czyli mniej wiecej tyle co Kubala...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry