• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

duza kaczucha zolta z 2 dzieci i teraz te 4 nowe maluszki musimy zaadoptowac :-D
mamy tez 2 ksiazki dmuchane, jedna po francusku druga po polsku jak juz aneta zauwazyla na zdj moj m sie nia zaczytuje :-) szczegolnie fajnie mu wychodzi , prrrsycepa

reklama
My tez mamy dwie ksiazeczki dmuchane i piszczcace :-Djedna po polsku a jedna niemiecka...
A kaczuszke mamy jedna to trzeba do pary jeszcze kupic :tak:i hipopotana mamy tez do kapileli :tak:

Musze kupic kombinezon bo ponoc maja lada dzien zimne dni nastac brrrrrrrrrr
ja chce lato i Niksuia w samych body.

mktosia ja tez kiedys gryzak ugotowalam i w koszu wyladowal...a zabaweczki fajne,krzeselko tez rewelka i Nelci sie podoba a to najwazniejsze:tak:a my ksiazeczki jeszcze n ie mamy bubuuuu...
pysia no labedz niczego sobie,ja chce chyba konika-standardowo albo sama nie wiem...
a wy dziewczeta oprocz kombinezonikow macie tez zimowe kurtezcki? tak sobie pomyslalam ze kombinezon to dobry na spacer,ale na zakupki czy do auta to za cieply i trudno zdjac jak dzidzia zasnie...my w sobote kurtkowe zakupy i spiworek do spacerowki nco by nozie nie zmarzly...

Szmina, ten łabędź jest tak do roku, no może trochę dłużej, potem na 100% bedzie konik:-D:-), bo też tradycyjna jestem, ale nie mogłam się oprzeć, a jak nie bedzie można na nim jeździć, to się płozy odczepi i pluszak będzie. Ja też musze kupić kurteczkę, bo mam kombinezon taki różowy, a do chrztu potrzebuję coś białego:shocked2:, bo pewnie 27 października znając moje szczęście zimno będzie:dry::dry:, więc kurteczkę kupię białą, bo to lepsze w niektórych przypadkach.

M_ktosiu, te pałeczki są poprostu cudowne... no i inne rzeczy też:tak::-D

Sami, ja musze jeszcze zanim będzie chrzest kupić właśnie krzesełko, żeby nata w nim mogła choć trochę posiedzieć, bo już umie, a kojec to pewnie w grudniu, może na święta... Podoba mi się ten Anety, bo bardzo duży jest...:-p

szminka tez nad tym kombinezonem myslalam- i sobie wyobrazilam jak np czlowiek jezdzi na nartach w spodniach ocieplaczach i schodzi ze stoku do knajpki i siedzi w tym potem to wcale zle mu nie jest.... wiec mysle ze dobrze miec cos takiego, spodnie na szelkach plus kurta :tak:
widzialam dzis dokladnie taki zestawik ale wlasnie kurna nie takie kolor...

No wlasnie M_Ktosiu mi chodzi o taki zestawik o ktorym piszesz spodnie na szelakch i do tego kurteczka :tak:ale jeszccze tu nie widzialam.
Kurteczke mam taka fajna ale rozmiar 86 i jest jeszccze za duza i kombinezon taki granatowy Nikdoem dostal ale mi sie tak srednio podoba i tez jeszccze za duzy troche :tak:

A konika na biegunach to tez chce na roczeka sprawic mojemusynkow podbaja mi sie bardzo :-)

Anetka moglabys wkleic linka tego kojca co kupiliscie - dziekuje :-)

a szwedzi maja te ich losie na biegunach , wyglada to conajmniej komicznie ... no konik i szabelka,,, klasyka dla chlopcow....i zorro... ciekawe za co bedziemy nasze dzieci na bale przebierancow ubierac :-D
jak dobrze pujdzie to neli pierwszy raz moze byc w gymboree na helloween :cool2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry