• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

po lekarzu wstapilam dzis do tego mojego sklepiku z koncowkami serii i zakupilam troche rzeczy, niestety nie utrafilam w nelkowy rozmiar ale ze fajne sztuki sie trafily to troszke za duze- kurtalke polarkowa sliczna, rajtuzki, rajtuzki byly akurat, gryzaczek, ksiazeczki dwie nowe bo nie mam nic po angielsku a miala rozwijac dziecko jednakowo we wszystkich jezykach, i takie zajefane klocki z flagami panstw, na razie sama sie bede z m bawic pewnie w zgadywanie, bardzo ladnie wykonane i z napisami po ang naz panstw i po koreansku oczywiscie tez :laugh2:ale to sie wytnie, i kaczki plywaczki, fajne kolorki mialy, mamy juz trzy zolte to te beda jako kaczki adoptowane :-D i sukienusie sliczniusie i butki, no obkupilam sie i wytargowalam troszke cene....
a i jeszcze nasaczane serwetki takie co mozna i buzke i w buzce wycierac, specjalne jak sa juz zabki i specjalne do gryzienia takie paluchy ryzowe z zaznaczeniem ze to dla 6cio miesieczniakow, sa na tyle twarde ze dziecko nie odgryzie a w buzce sie latwo rozpuszczaja :tak:
oczywiscie po takich zakupkach humorek mi dopisuje a jakze :-D:-):-):-)

reklama
M_KTOSIU - fajne to siedzonko

SAMI - ja kupilam kojec na allegro....i jestem bardzo zadowolona:tak:.....powiem ci ze przydaje sie bardzo bardzo.....tam przynajmniej Kuba krzywdy sobie nie zrobi:-D

No wlasnie Anetko masz racje musimy na dniach kuoic bo Nikodem szaleje po calym pokoju i dam go na kocyk i doslownie na chwilke pojde do lazienki albo kuchni a on juz pod stolem lezy caly pokoj juz potrafi przeturlac a tak wloze go do kojac jak bede musiala isc do iinego pokoju i nie bede sie martwic ze gdzies sie uderzy :tak:

Jaaaaaaa......jakie piekne pałeczki...super:tak:.....hehehe kiedy Nelcia rozpoczyna nauke jedzenia nimi?:cool2:
I fajne kolorowe kaczory....
I ubranka sliczniusie....dla dziewczynek sa o wiele fajniejsze niz dla chłopców ;-)

kurde i wzielam sie za wygotowywanie tych kaczek i niepotrzebnie, wrzucilam tez taki gryzaczek i sie caly stopil :shocked2: chyba juz sobie te bakterie odpuszcze.... znaczy, dam im na luz.

cos ty dla chlopcow tez sa fajne... nie raz widzialam na zdjeciach ze chlopaki elaganciaki sa :tak:

paleczki poczekaja do 3 latek, to sie pospieszylam....

reklama
M_Ktosiu slicznosci slodkie :-) ta rozowa kurteczka z kapucynka i ten komplecik to takie urocze ale Nelinka bedzie slicznie wygladac.
A ile kaczuszek ma teraz do zabawy w wannie :tak::-)a paleczki superanckie :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry