• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
A propos kombinezonow ,kurtek, wogole zimowych ubran to ja niestety nie zdazylam sie rozejzec za czyms ladnym bo tesciowa juz kupila :sorry2:. Spodnie z kurtka w kolorze rozowym. Ja kupilabym inny kolor no ale darowanemu koniowi... Ladne to w sumie ale wiecie... tesciowa. Martyna juz kurtke wyprobowala, smiesznie wyglada, spodnie jak bedzie naprawde chlodno.

ja Julkowi to chyba z trzy kurtki kupilam a spodni ma duzo bo zamowilam pakiet na ebayu - z 6 par, rozne kolory,to sa normalne spodnie ale z gruba podszewka:tak:do tego cieple rajtuzki i Julek bedzie mial cieplo :-)
ostatnio zakupilismy malemu siedzonko do samochodu ,krzeselko do jedzenia,wieksze pizamki - bo wszystko za male :-)

A mi się wszystko pokończyło, nie mam juz żadnych większych ubranek, poprostu nic:-(:zawstydzona/y::sorry2:. Nata wciąz chodzi w tych samych ciuszkach. Dziś po rehabilitacji musimy gdzies pojechac, kupić jakieś ciepłe body, bo mam same na krótki rękaw, kilka pajacyków, jakąś piżamkę, szalik, bo czapkę i rękawiczki mamy, kurtkę ale białą, na chrzest, bo za tydzień może być zimno w koćiele, ale nigdzie nie ma białych, jak się wkurzę, to kupię różową. No i te cieplejsze kaftaniki, śpioszki do tego, no i jakoś to będzie. Aha, i jeszcze z 2 pary rajstopek, no i takie fajne skarpetki, co jak kapcie są, bardzo cieplutkie. Potem zrobię foto i pokażę. :-D

Mi kiedys skradziono rower spod kościoła :-(:dry:
Smart, fajna foteczka, bedzie miał synuś pamiątkę.
A ja też zrobiłam zakupki, trochę większe niż zwykle. Kupiłam wreszcie tę kurtkę białą na chrzest, żeby Nata ciepło miała, no i parę body, chyba 2 pary na krótki rękaw na rehabilitację, bo białe mam w domu, a białe najlepsze na zimę, i to z długim rękawem, bo wszystko pod spód można założyć i nic nie przebija; kupiłam też czapkę+ szlik+ rękawiczki, bo samych szlików nie mieli, a to takie ładne było, no i pajacyki, kaftaniki, oj trochę tego jest, aha i 2 pary rajstopek, bo zimno na dworku :tak::-D

142y68w.jpg

rqyo48.jpg

bi5hc5.jpg

dq6dsh.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry