• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
SAMI - fajne butki
AMORECZKU - no prezencik wypasiony:tak::-) Ja z takimi zabawkami to sobie odpuszczam...nie wiem czy cos sie zmieni w zachowaniu Kubali....ale on by w tym nie wysiedzial ani minuty.....za to pewnie ciagnał i pchalby po calym mieszkaniu:-D
A pytalas o tę zabawke ktora kupila PYSIA i ja...
To bylo BABY GYM DUO...wklejam Ci linka z allegro http://www.allegro.pl/show_item.php?item=245742119
Tylko powiem szczerze ze odkad maly sie przemieszcza juz nei zwraca takiej uwagi na tą zabawke....owszemczasem sie pobawi ale pare minut i tyle.....:sorry2:
SMART - nezla bryka:-)

Madziallenko, super ten pchacz, szczerze mówiąc, też myslałam o czymś takim :tak::-D:tak:.
Niczka, ten muzyczny ocean to całkiem podobny do tej zabawki, co mamy taką samą z Anetą. Natalia uwielbia się przy tym bawić, tylko, że kiedyś leżała przy tym na plecach lub na brzuchu, a teraz też na brzuchu leży, ale zamiast na plecach, to (nie zmieniając pozycji zabawki, tak jakby na plecach leżała) siedzi przy niej, i też jest super:tak::-);-).
A ja jestem tradycyjna i chcę kupić Natalce na pierwszą Gwiazdkę lalkę:laugh2::tak::-). No i jeszcze kilka innych prezentów, jakieś ksiażeczki, które będziemy jej czytać no i poszukam jeszcze czegoś w necie. Ale lalka będzie na bank.:laugh2::laugh2::laugh2:

a ja zla jestem na siebie:no::wściekła/y:mialam w planie kupic Emilci buciki na zime no i wybralam sobie takie co 20 E kosztowaly ale jeszcze wstapilam do innego sklepu i znalazlam tansze i to sporo bo za 8 przymierzylismy i razem z M stwierdzilismy ze sa git ze pasuja i ze bierzemy:tak:cieszylam sie bardzo bo skoro tanie buciki to moge jszczom cos kupic :tak:a dzisiaj wkladam nozke zawiazuje,podnosze Emilke a bucik:szok:spadl...nawet zawizany sie nie trzyma po prostu za nisko sie go wiaze no i jutro kupie tamte drozsze...dobrze mi tak bo na dziecku zaoszczedzic chcialam ale ma to i swoje dobre strony bo bedzie miala Emilka jak na prawdziwa kobiete przystalo 2 pary kozaczkow...
jutro wkleje foty...

Szmina, przeciez, tu w Niemczech masz 2 tygodnie na zwrot, bez podania przyczyny!!! jesli nie pasuja to oddaj i tyle, szkoda kaski, co z tego ze to tylko lub az 8 euro...

Anetko dziekuje za info!!!! hmmm teraz nie wiem co robic, bo wciaz licze ze Dawid lada dzien bedzie raczkowal i jesli ma sie ta zabawka nie intersowac to szkoda kupowac... hmmm popatrze w PL moze cos innego znajde ;-)

reklama
amoreczku wiem wiem tylko ze ja wywalilam i paragon no i metke czy cos zerwalam z butkow...a za te 8 yro to mi sie nie chce do miasta pedzic,nozia podrosnie za miesiac i beda git...zimy u nas niet wiec jest szansa ze w marcu przyjdzie:tak: to butki beda jak ulala:-)
aneta moi rodzice tez taka zabawke dla wnusi kupili i dopiero za 2 tyg ja dostane no i mowisz ze sie znudzi szybko:confused:a moze to chlopcy tylko tacy zadni wrazen i szukaja ciagle cos nowego a Emilcia bedzie sie bawic:blink:jak nie ona to ja tiaa

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry