Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
:-) Ja z takimi zabawkami to sobie odpuszczam...nie wiem czy cos sie zmieni w zachowaniu Kubali....ale on by w tym nie wysiedzial ani minuty.....za to pewnie ciagnał i pchalby po calym mieszkaniu

.
:-);-).
:-). No i jeszcze kilka innych prezentów, jakieś ksiażeczki, które będziemy jej czytać no i poszukam jeszcze czegoś w necie. Ale lalka będzie na bank.

:-(
mialam w planie kupic Emilci buciki na zime no i wybralam sobie takie co 20 E kosztowaly ale jeszcze wstapilam do innego sklepu i znalazlam tansze i to sporo bo za 8 przymierzylismy i razem z M stwierdzilismy ze sa git ze pasuja i ze bierzemy
cieszylam sie bardzo bo skoro tanie buciki to moge jszczom cos kupic
a dzisiaj wkladam nozke zawiazuje,podnosze Emilke a bucik
spadl...nawet zawizany sie nie trzyma po prostu za nisko sie go wiaze no i jutro kupie tamte drozsze...dobrze mi tak bo na dziecku zaoszczedzic chcialam ale ma to i swoje dobre strony bo bedzie miala Emilka jak na prawdziwa kobiete przystalo 2 pary kozaczkow...
to butki beda jak ulala:-)
a moze to chlopcy tylko tacy zadni wrazen i szukaja ciagle cos nowego a Emilcia bedzie sie bawic
jak nie ona to ja tiaa