reklama

zakupki dla naszych maleństw

Smart fajny ten fotelik i podoba mi sie ta funkcja ze mozna na pollezaco rozlozyc :tak:fajny by byl na dluzsza podroz a my do Polski mam nadzieje bedziemy czesto jezdzic.
Ania1a1 ja tez bym chciala taki mikolajkowy stroj i tez szukam :-)
No a my kupilismy krzeselko do karmienia ale ma zlamane kolko i dzisiaj m po pracy jedzie wymienic to jak mam nadzieje przyjedzie z nowym to wkleje fotke :-)

reklama
No a my zastanawialismy sie wczoraj nad prezentami na gwiazdke dla malego...
Fajna bylaby jakas zabawka interaktywna.....No i zastanawiamy sie nad jakas zabawka na biegunach....
Strasznie podoba mi sie ten slimak:
2376941_a_600.jpg

Tylko tanie zbytnio to to nie jest.....250 zl.......a ja sie boje troche wydawac takie sumy na zabawki ktore zostana odstawione w kąt po 5 minutach:sorry:
Nie wiem, musze przemyslec....poki co zakochalam sie w tym slimaku:-D

Smart - siodelko pierwsza klasa, my tzn Dawid dostal w prezencie wiec juz drugiego kupowac nie bedziemy, a chcialam takie z rozkladanym oparciem by dziecie moglo lezakowac tez...

koral a jakiej firmy masz fotelik? tyle tego ze nie moge sie zdecydowac:szok:
aneta fajny fajny ten slimaczek....cena tez konkretna ale zawsze potem mozesz go odsprzedac i jakas czesc kaski sie zwroci..
pysia ja tez mysle ze nie mozna tak generalizowac ze lalki dla dziewczynek....ja bawilam sie tylko autkami,pistoletami a zreszta nie uczmy dzieci glupiego podzialu na role:dzewczynki i chlopcy dziewczynce nie wypada a chlopcom tak...eeee dajmy dzieciom troche radosci i niech same wybiora czym chca sie bawic ale to chyba nie ten watek sorrki

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry