reklama

zakupki dla naszych maleństw

reklama
kasirka smart mozna fajnie te pilke wykorzystac i robic na niej brzuszki:tak:lepiej niz na podlodze...

a my zakupilismy dzisiaj takie drewniane kolorowe literki i ulozylismy napis EMILY na drzwiach do jej pokoiku i rozowa cieplutka bluze z kapturem i chyba z 20 opakowan kaszek i deserkow :szok:na caly miesiac starczy...mysle:confused2:

no szminka moje zakupy wygladaly dzis podobnie poszlam po prezenty ... a wrocilam z kaszkami, hippami itp. dla malego:-D
hana mikolaj no poprostu mniodzio:-D

No a ja dzisiaj kupilam taki kombinezon ale chyba jutro wymienie na rozmiar mniejszy bo ten jest 86 ale cos taki za duzy na Nikodema i nozki do tych bucikow dopinanych nie dochodza no niewiem chyba ze jakos podwijac bede.

I jeszcze kupilam taka bluzke ocieplana

SAMI - ciuszki fajniutkie.....kombinezon ma super uszka:-)
ja osobiscie stwierdzam ze w takich ciuszkach raczej nie da sie nic wywinac jak jest za duze.....za grube sa kurteczki i kombinezony.....tyle ze ten nasz wyglada jakos na grubszy i sztywniejszy:eek:

Swoja drogą jak ubralam w niego Kubale to skojarzylo mi sie ze wygląda jak Sigma i Pi (soorki za brak znaczka "pi" ale nie chce mi sie szukac :-p) - kojarzycie ten program w ogole?:-D:-D:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry