reklama

zakupki dla naszych maleństw

MONIKA - ten BABY ONO kosztowal 60 pln, tez mam do niego gwarancje. On jest drozszy od Twojego troche, bo ten Twoj to zdaje sie jest taki z pompką, a ja takiego nie chcialam, dlatego ze poczytalam troche opini na ten temat i mamy nie sa raczej zadowolone z tych pompek...No ale wisz kazdemu odpowiada cos innego ;-)

reklama
No zobaczymy mam nadzieje ze sie sprawdzi w boju w sumie twoj tez tani, ale ja ostatnio nie moge sobie pozwolic na wszystko co bym chciala, bo troche kasy mi poszlo na leki, a jeszce sie okazalo ze wtym miesiacy nie dostane stypendium socjalnego na st. doktorankich. :-(

Acha, WIKI, z tego co ogladalam w sklepach i porownalam z allegro, to na allegro wszystkie byly tansze....ale tego baby ono akurat w sklepie nie widzialam....

No to pokaze Wam jeszcze kilka ciuszkow, ktorych nie moglam Wam pokazac wczesniej, ze wzgledu na awarie aparatu ;-)

Aneta słodkie ubranka no i wózeczek super hihi ;-) Anusia twoje ciuszki tez śliczniutkie
Wiecie co ja chyba tez będe musiała się rozejrzeć za tym laktatorem - chciałam coprawda jeszcze poczekać z jego kupnem i dopiero po porodzie kupić ale chyba kupie już teraz - niewiem jeszcze :confused:

A mi jeszcze pare rzeczy brakuje i to dość dużo jak tak sobie zrobiłam liste ile trzeba jeszcze kupić to się przeraziłam kiedy ja to zrobie :szok: a czasu coraz mniej....

Aneta,
prześliczne ubraneczka:tak: . Najbardziej lubię ten wątek:-D .
Co do latatora to ja swój napewno zabiore już do szpitala. Jak sobie przypomnę co było 5 lat temu i jakie miałam nawały pokarmu... Musiałam ściągać ręcznie kropelka po kropelce... koszmar... Jak pisałam wcześniej kupiłam laktator TUFI, robi solidne wrażenie i dobrze ciągnie (sprawdzałam), też ma buteleczkę i smoczek w komplecie i jeszcze taka nakretkę do butelek z szerszą szyjką, wydaje mi się, że będzie dobry. Kupiłam nowy na allegro za 40 zł, więc cena też dobra.
Wklejam dla przypomnienia.

właśnie wróciłam z owocnych zakupów:-)
nabyłam stojak pod wanienkę, choć mój mężuś kochany proponował kąpiel
na desce do prasowania:-D ,
przewijaczek na łóżeczko, pościel na zmanę no i co najbardziej mnie cieszy
dałam zaliczkę na już konkretny wózek bo do tej pory trudno było mi się zdecydować:no:
tylko,że kolory wózka też są zajerzste więc dylemat mam dalej...
czekam teraz tylko jak gondolki przyjdą... i jadę KUPIĆ :-D

...a laktator też już mam i podgrzewacz zamierzm nabyć bo to chyba wygodniej będzie...

w/g usg

Fajne zakupy dziwczyny mnie ta przyjemnosc niestety ze wzgledow zdrowotnych poprostu minie bo boje sie jechac do krasnegostawy do zaprzyjaznienego sklepu bo to jest 60 km a potem bym musiala busem wracac bo grzes do pracy :-(

reklama
Hana a jakiej firmy ten wozeczek? Wyglada fajowo.
Wgole fajowe wasze zakupki!
U mnie dotarla zamowiona posciel, ale nawet nie ma gdzie ja rozlozyc bo 1) pokoj dzidzi nie pomalowany jeszcze 2) lozeczko zlozone nadal 3) w zwiazku z punktem 1 i 2 brak miejsca....

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry