Madzienka
Mama Julci i Lenki
Kwasia super zakupy...
u mnie chusta to zakup nr 1, sprawdził sie u wszystkich koleżanek które spróbowały....więc lenny lamb na pewno znajdzie się w mojej wyprawce...już nawet kolorystykę mam upatrzoną
super zakupy...
co do wózka to my mamy x-landera xa i na żaden inny nie wymieniłabym go...dokupię tylko nowy fotelik samochodowy...
u nas wybór padł na izi go be safe

mogę tez polecić waniankę z ikei....służyła nam długo...LÄTTSAM Wanienka - IKEA
w miarę możliwości będę doczytywała poprzednie stronki....
Co myslicie o chustach na niemowlaki?
Czytałam,że fajna sprawa, ale czy rzeczywiście? Bo jak tak to na pewno będzie jedna z rzeczy "must have"![]()
u mnie chusta to zakup nr 1, sprawdził sie u wszystkich koleżanek które spróbowały....więc lenny lamb na pewno znajdzie się w mojej wyprawce...już nawet kolorystykę mam upatrzoną

super zakupy...
co do wózka to my mamy x-landera xa i na żaden inny nie wymieniłabym go...dokupię tylko nowy fotelik samochodowy...
u nas wybór padł na izi go be safe

mogę tez polecić waniankę z ikei....służyła nam długo...LÄTTSAM Wanienka - IKEA
w miarę możliwości będę doczytywała poprzednie stronki....
Hanka i Zośka pierwsze miesiące kąpały się w ten sposób;-) oczywiście moje babcie nie mogły tego przeżyć że dzieci kąpię w wiadrze
ale dziewczynkom się bardzo podobało, były spokojne i zadowolone:-) czym starsze tym więcej miały radochy
przezylam raz bez teraz nie planuje kupowac tak samo nie kupie miekkich stanikow do karmienia ! dla mnie to porazka
karmilam na lozku, jak dziecko w rozku a nasze z racji pory roku mysle ze beda uzywac tez wygodnie